Hoppa till sidans innehåll

Fox-helg i två nivåer 19-20 oktober

07 MAJ 2019 08:25
Nu är anmälan öppen till höstens fox-kurs och instruktörer är återigen populära Odd och Eva Vesterli som denna gång har med sig fler instruktörer från sitt team eftersom vi har två olika nivåer parrallellt i de båda danssalarna.
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2019 08:25

Team Vesterli kommer till Motala och Wetternbuggarna och ger oss möjligheten att få lära av deras sköna fox stil. Denna gång nyttjar vi båda våra dans-salar och kan då erbjuda två olika nivåer. De två nivåerna är BASIC och FORTS/ADVANCED.

Basic-nivån är för dig som vill lära dig helt från början vilket är nödvändigt för att få förståelse för dansens alla delar. Det är också vanligt att man väljer att gå denna kurs många gånger för att repetera grunderna och bli bekväm innan man fortsätter upp på högre kursnivåer.

För dig som redan gått denna och troligtvis även nästa nivå så kan vi erbjuda en högre nivå som ligger mellan Fortsättning och Avancerad.

Lördag: kurs 10.00 - 17.00, samt socialdans på kvällen (ingår för dig som deltar på helgkursen). Fika kommer att finnas att köpa till självkostnadspris på kvällen
Söndag: kurs 10.00 - 14.00.

Du betalar 1100:- för hela helgen, inklusive lunch på restaurang "Persons Pojkar" båda dagarna, enklare eftermiddagsfika på lördagen, frukt finns under hela helgen.
I anmälan anger du om det finns eventuella allergier eller om du hellre vill ha ett vegetariskt lunchalternativ.

Anmälan är bindande. Betalning ska vara föreningen tillhanda inom 30 dagar efter att du har blivit antagen, uteblir betalning tillfaller din plats annan sökande.
Om du skulle få förhinder och inte kunna deltaga, ombesörjer du själv att överlåta eller sälja din plats till annan person med samma dansroll. Ingen återbetalning sker från föreningen.

 

Anmälan sker via länkarna här nedan eller via menyn Kurser/Anmälan.

Direktlänk för anmälan till Basic-nivån:
https://dans.se/wetternbuggarna/shop/?event=86593

Direktlänk för anmälan till Forts/Avancerad-nivån:
https://dans.se/wetternbuggarna/shop/?event=86594


Vi hälsar dig/er hjärtligt välkommen till en magisk helg!

Skribent: Peder Schulze
Epost: This is a mailto link

Bli medlem


Sponsorer :

 

 

 

www.otema.se

 

R Andersson Måleri ger 25 procent rabatt till medlemmar i Wetternbuggarna

Gräsroten

 
SISU


Postadress:
SDK Wetternbuggarna - Danssport
Hyvingevägen 18
59150 Motala

Besöksadress:
Södra Allén 23C
59137 Motala

Kontakt:
Tel: 0706690252
E-post: This is a mailto link

Se all info