Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Varför tävlar vissa och vissa inte?

Det finns mängder av anledningar att de flesta nöjer sig med att lära sig dansa bra och sedan använda detta i olika sociala sammanhang, t.ex när de går till Folkparken och dansar. Några tycker det är så kul att så fort de går från ett kurstillfälle börjar de längta till nästa tillfälle, och några går på kurs bara för sin respektive vill det. Anledningarna är hur många som helst varför man en gång börjat med dans och sedan kommer några att vilja uttöka detta intresse genom att bli ännu duktigare än man blir av att bara gå kurs. Det är dessa som sen börjar testa på tävla med dans och oftast tycker de att det är nervöst första gångerna, men ändå fortsätter de. Det är troligtvis den inbyggda tävlingsinstinkten som nästan alla har i olika mängd som talar ut.

Alla kan bli bra på dans, vi har ju sett hur kändisar utvecklas från vecka till vecka i Let's Dance på tv. Allt hänger på att få lära sig rätt och sen öva, sedan gör alla framsteg olika fort. Känner du att du skulle vilja testa på så meddela någon i Wetternbuggarna hur det är lämpligast att börja.

Andra är bara intresserade att följa våra tävlingar resultatmässigt, kanske följa med som åskådare eller annat. De har alla möjligheter att här på hemsidan läsa våra tävlingsresultat och se vilka tävlingar vi åker till.

 

Uppdaterad: 16 SEP 2010 11:44 Skribent: Peder Schulze

Bli medlem


Sponsorer :

 

 

 

www.otema.se

 

R Andersson Måleri ger 25 procent rabatt till medlemmar i Wetternbuggarna

Gräsroten

 
SISU


Postadress:
SDK Wetternbuggarna - Danssport
Medevivägen 61
59150 Motala

Besöksadress:
Södra Allén 23C
59137 Motala

Kontakt:
Tel: 0706690252
E-post: info@wetternbuggarna...

Se all info