Hoppa till sidans innehåll

WCS-utbildning GDPIAWest Coast Swing instruktörsutbildning via GPDIA  (8-9 September 2018 här i Motala)
Nivå: Basic level – motsvarar Newcomer/Novice vilket innebär nybörjarkurs och fortsättningskurs nivå.

Instruktör och examinator: Odd Vesterli


Förkunskaper:
Du måste kunna grunderna i WCS som exempelvis grundrytmer (dubbelsteg/trippelsteg) och basic-figurer som Left side pass, Under Arm Turn, Sugar Push (Push Break), Whip och Spinning side passes. Du måste också kunna dansa dina figurer socialt utan problem och utan avbrott på en vanlig socialdans.
Under kursen kommer deltagare att genomföra övningar både som följare och förare, därför är det en fördel att behärska grunderna i båda rollerna. Man måste inte kunna basics lika bra i båda roller, men man ska heller inte vara helt främmande för någon roll.


Kursbeskrivning:
Allmän teori som kursledare tillsammans med teori specifik mot WCS. Övningar för att lära ut grunderna i WCS. Vad är viktigast att lära ut på Basic-nivå och vilka detaljer behöver deltagarna få veta.
Varianter på grundfigurer tillsammans med styling och musikalitet för basic-nivå. Examen som består av ett skriftligt test tillsammans med ett fysiskt test (fysisk övning).


Pris och anmälan:
Pris: 3500kr och då ingår lunch, fika, frukt och någon godsak båda dagarna. På lördag kväll bjuds det även på pizza då vi troligtvis kommer köra in ett par timmar från söndagen. 

I priset ingår registrering till GPDIA’s Certified Instructors websida där alla examinerade instruktörer finns med. Registreringen gäller 1 år, vill man efter första året fortsätta finnas registrerad på sidan tillkommer en årlig avgift som betalas själv.

OBS!  Deltagarna ombesörjer själva att boka boende, då detta INTE ingår.


Anmälan och frågor: Maria Ohlsson
Epost: This is a mailto link


Vi ser gärna paranmälan, men antar singelanmälningar i mån av plats och så jämt som möjligt då det även blir praktiska övningar.

Välkomna!

Uppdaterad: 10 JUN 2018 20:56
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SDK Wetternbuggarna - Danssport
Medevivägen 61
59150 Motala

Besöksadress:
Södra Allén 23C
59137 Motala

Kontakt:
Tel: 0706690252
E-post: info@wetternbuggarna...

Se all info