Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Allmänt flygsnack"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Allmänt flygsnack


Bara vanligt flygsnack typ chatten.


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
4 maj 2015 06:30 av Georg

Spring Camp

Platsen är tagen

3 maj 2015 09:36 av Georg

Ledig plats Spring Camp

Med anledning av sjukdom har jag fått en ledig plats på Spring Camp 27 maj. Sms till mig om du vill ha platsen eller vill veta mer. Läs om resan på första sidan. Det går att ta hang behörighet på resan. Du når mig på 0705 133800. Först till kvarn:) krav är giltig licens och medlemskap i SFG

2 maj 2015 11:44 av LeifD

passagerare

Jo just det Martin. Det var en liten pojk som flög med. Piloten är en i Chile känd acroflygare fast han tog det väldigt lugnt...

2 maj 2015 11:41 av LeifD

Chile

Jo Martin...det är sköna flygställen...Apropå information - jag tycker att det kunde vara bra att utöka flygguiden med speciella flikar för olika länder. Eftersom vi ju reser mycket och har skärmen med. Kan bidra med info om Chile. På filmerna skildras två ställen nära vårt hus i Tomé: Lirquen (starthöjd 75 m) och Playa Blanca de Coliumo(start 112 m). En 300 m brukar man kunna få till. På högsommaren (februari) kan startena bli lite stökiga med termiska effekter! Bästa säsong vår och höst.

1 maj 2015 09:22 av Martin L

Filmproduktion

...och gärna på engelska om du vill nå en bredare publik...;)

1 maj 2015 09:20 av Martin L

Filmproduktion

En tanke ang dina filmer, Leif: jag skulle gilla små textsnuttar bland flygklippen, med lite info om plats, höjd, hangets höjd och längd, startens och landningens kvalitet, platser som syns i bild, personliga reflektioner osv. Inte allt såklart men lite grann för att få lite mer "kött på flygbenen". Annars är ju miljöerna fantastiska, och rätt skönt att du inte lagt på musik... Tycker jag!

1 maj 2015 09:06 av Martin L

Chile

Ser ut som riktigt sköna flygställen, Leif! Tyckte ett tag att det såg ut som ett litet barn åkte med tandempassageraren, stämmer det? En riktig familjeutflykt i så fall!

30 april 2015 21:55 av Martin L

Brunstorp

...gick att flyga på, men det var lite ensamt så jag flög bara en knapp timme. Ändå skönt att få komma ut lite. Jag har ingen vario just nu så det är svårt att termikflyga för tillfället. Annars tycks det ju vara en bra termikvår i år.

27 april 2015 16:57 av Leif Djurfeldt

chileflyg

Nyss hemkommen efter en lång sommar i Chile. Knåpade ihop lite film:

https://www.youtube.com/watch?v=7i0-4vIrI4c
https://www.youtube.com/watch?v=behPPohFoPw
have a nice...

26 april 2015 22:11 av Peter Lord

Brunnstorp

Blev det nån flygning på Brunnstorp idag? Jag kom ur sängen lite sent för att känna att det var värt att åka dit tyvärr, så det blev lite kvällsflyg i Hästevik istället.

Har du spelkort från Svenska spel?

Brukar du spela på lotto, stryktips eller oddset ibland?
Kanske något annat spel från Svenska Spel?
Läs här för att se hur du kan hjälpa klubben bli ännu bättre.
Eller Klicka på bilden ovan för att koppla ditt spelkort till SFG


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Anders Johansson, Carlmarks väg 72
44633 Älvängen

Kontakt:
Tel: +46708756365
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet!
Service, butik och skärmflygresor till världens alla hörn. Skärmflygkurser och tandemflyg.


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!Vi är Österlens skärmflygskola. Vi har Kurser, Tandemflyg, Resor och Prova på dagar i skärmflyg.