Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Allmänt flygsnack"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Allmänt flygsnack


Bara vanligt flygsnack typ chatten.


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 april 2015 17:45 av Claes

Backglid brudarebacken

Det skall bli NO i morgon i brudarebacken runt lunchtid. Är det risk för att det hunnit bli termiskt redan? Eller är det säkert att backglida mitt på dagen?

31 mars 2015 12:26 av Peter Karlsson

Paramotorträff

Först vill jag börja med att tacka styrelsen för att ni anordnar nödskärmsluftningskvällarna!!

När jag var på nödskärmsluftningskvällen den 26:e denna månad fick jag frågan om jag skulle kunna tänka mig att anordna en Paramotorträff. Klart att jag kan det tänkte jag. Så jag undrar om det finns intresse att vi börjar med en träff runt Falköping under våren/försommaren? Jag ska kolla upp möjligheter till startställen, toa och fika.
Är du intresserad? ring eller mejla mig! 0704-446472

29 mars 2015 18:52 av Peter Lord

Balanseringen

Kul att det blev så många som kom och balanserade igår och kul att det blev så bra förhållanden, med först lite lagom uppvärmningsvind och sen sakta ökande tills det tillslut blev för mycket för dom flesta. Lite handvinshning hann vi med också med fina höjder och lite nästan hang...

27 mars 2015 15:51 av Peter Lord

Balansering Arendal imorgon lö

Jag tar med en extra sele och skärm ut också om det är nån som saknar eller har nån kompis som vill hänga på och prova att balansera.

27 mars 2015 12:20 av Peter Lord

Balansering imorrn, lö

Det fanns lite intresse för balansering, så vi kör på det. Det ser ut att vara väldigt svagt på förmiddagen, så jag tycker vi ses kring 12.00 på Arendal (längst ut på udden). Hör av er om ni inte hittar. Jag tar med lite bullar och kaffe till dom som är sugna.
Men det är ju givetvis inget som hindrar att ni som kände för att åka till Hammars fyller en bil och åker ner ändå, det ser kanon ut för flygning där imorrn.

26 mars 2015 16:57 av Peter Lord

Balansering alt. Hammars lö

...givetvis det, eftersom det var planen från början, men är intresset svalt för balansering, men det istället finns några som vill hanga så samlar vi ihop ett gäng och fyller ett par bilar och kör ner.
Balansering på Arendal skulle vara från ca. 11.00 och framåt. Avresa Hammars blir annars ganska tidigt, ca. 08.00.

26 mars 2015 16:55 av Peter Lord

Balansering alt. Hammars lö

Vädret för lördag har förbättrats, så just nu ser det ut att bli bra för balansering på Arendal. Men samtidigt ser det fint ut för flygning på Hammars. Så jag tänkte se hur intresset är för balansering och för flygning på Hammars. Hör av er till mig antingen på mail (This is a mailto link) eller på tel (0709 - 92 00 50) och meddela om ni vill balansera på lördag eller om ni skulle vara intresserade av att hänga på en spontanresa ner till Hammars. Blir vi några som vill balansera så gör vi...

23 mars 2015 10:48 av Peter Lord

Backglidning alt. balansering

Nu på lördag kör vi en backglidning (alt. balansering, om vädret inte tillåter backglidning). Vi ses i lämplig backe, eller fält (bestäms senare) 11.00. Det kommer mer info senare, när prognosen är säkrare, just nu ser det lite sådär ut, men vi får hoppas att det förbättras.

23 mars 2015 10:48 av Peter Lord

Backglidning alt. balansering

Nu på lördag kör vi en backglidning (alt. balansering, om vädret inte tillåter backglidning). Vi ses i lämplig backe, eller fält (bestäms senare) 11.00. Det kommer mer info senare, när prognosen är säkrare, just nu ser det lite sådär ut, men vi får hoppas att det förbättras.

21 mars 2015 18:02 av Yaacov

Film från Branäs FlyCamp-2015

Här är liten film jag satte ihop från SFGs resa till Branäs.

https://vimeo.com/122681811

Har du spelkort från Svenska spel?

Brukar du spela på lotto, stryktips eller oddset ibland?
Kanske något annat spel från Svenska Spel?
Läs här för att se hur du kan hjälpa klubben bli ännu bättre.
Eller Klicka på bilden ovan för att koppla ditt spelkort till SFG


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Anders Johansson, Carlmarks väg 72
44633 Älvängen

Kontakt:
Tel: +46708756365
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet!
Service, butik och skärmflygresor till världens alla hörn. Skärmflygkurser och tandemflyg.


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!Vi är Österlens skärmflygskola. Vi har Kurser, Tandemflyg, Resor och Prova på dagar i skärmflyg.