Hoppa till sidans innehåll

HLR utbildning 2019

2018-10-07 12:00
Utbildning i Hjärt och lugnräddning kan aldrig vara fel. En kunskap som kan göra skillnad. Passa på och anmäl dig nu.
  • Uppdaterad: 2018-10-07 12:00

Hej alla piloter

Nu när vintermörkret är här kan det vara svårt att hitta tid för flyg. Men deppa inte för nu kan det också  vara bra tid att hitta på olika sätt att förbereda sig inför nästa flygsäsong. Ett sätt kan vara att lära sig livräddning, kunskap som kan göra skillnad.

SFG vill nu bjuda in dig till HLR utbildning. För att få så mycket som möjligt av utbildningen är det begränsat antal platser. Utbildningen är kostnadsfri för dig som är medlem i SFG och leds av Maria Patriksson som är Röda Korset certifierad utbildare inom Första hjälpen/HLR.

Tisdag 13 novemberr kl. 18,00 träffas vi på ÄC lokaler i Kareby. Kursen tar ca: 3 timmar med en kort paus efter ca: halva tiden.

Du som vill gå denna HLR utbildning får anmäla dig via formuläret här. Eftersom det är begränsad antal platser så är det först till kvarn som gäller. Anmälan endast via formulär.

Anmäl dig här

Hälsningar
Yaacov

Skribent: Yaacov Neselrot
Epost: This is a mailto link

Koppla ditt spelkort från Svenska spel till SFG.
Klicka på länken ovan.


Tävling under Flygsportsmässan i Nordstan är klar.

Förra veckans tävling under Flygsportmässan på Nordstan då vi lottade ut ett presentkort på ett tandemflyg från Äventyrscenter är nu avgjord.
Lycklig vinnare blir Marianne Aase från Göteborg som kommenterar beskedet: "Detta är ju helt sanslöst! Kan man verkligen göra sånt här när man är nästan 70 år?!?"
Jadå Marianne, det går alldeles utmärkt, stort grattis och lycka till med ditt livs upplevelse!

 


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46 70-996 19 91
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet! Service och butik under samma tak! Hjälmar, variometrar och mycket mer alltid i lager! Kort leveranstid på skärmar. Skärmflygkurser och tandemflyg. Skräddarsydda skärmflygsresor till världens alla hörn. Ring Peder, 0705-416371


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!