Hoppa till sidans innehåll

KickOff-2019

2018-09-16 00:55
Häng med SFG på vårresa, ett fantastiskt tillfälle att börja året med härliga flyg i Spanien. 2019 års KickOff går till Almeria.
  • Uppdaterad: 2018-09-24 13:54

Häng med på SFG Kickoff 2019, 7/2 - 14/2!

Här kan du anmäla dig till Kickoff-2019

Tidig morgon torsdagen 7:e februari lämnar vi rusket i Sverige och tar flyget från Landvetter till Malaga där vi blir upphämtade för vidare transport till våra lägenheter i Roquetas de Mar, Almeria. Vi bor fyra personer i varje lägenhet som har två sovrum, vardagsrum och ett litet kök. Från lägenheterna tar det ca 5 minuter ner till havet och 3 minuter till "stan", med ett stort utbud av restauranger och tapasbarer.

Vi guidas under hela veckan av lokala experter till flygbara platser, blandat hang och bergsflygning, beroende på väderförutsättningar. Resan lämpar sig för P2, P1 eller elever som har hunnit samla på sig ett antal flygtimmar och behärskar start och landning. Svensk instruktör kommer finnas med under hela resan dels som rådgivare till samtliga deltagare men också för elever som vill ta sin berg- eller hanglicens eller uppgradera till P1 och för piloter som vill uppgradera från P1 till P2.

Totalpris för resan beror på antal som hänger med, men vi räknar med att fylla resan med maxantalet 12 piloter varvid totalpris blir blygsamma ca 6 000:- per person. Skulle totalpriset mot förmodan behöva justeras uppåt beroende på färre antal deltagare kommer anmälda deltagare ges möjlighet att ta ny ställning till om man vill följa med eller ej.

Preliminärt totalpris inkluderar flygresa Landvetter-Malaga T/R, transfer från och till Malaga flygplats, boende, guidning och transporter till och från lokala flygställen. För dig som vill uppgradera din licens tillkommer kostnad för detta enligt överenskommelse med medföljande instruktör. Hemresa eftermiddag torsdag 14/2 med ankomst Landvetter ca 20:00.

Anmälan sker endast via formulär på vår hemsida. Anmälan är öppen

Fyra platser till en början reserverade för elever som önskar uppgradera licens. Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande och när du efter anmälan fått besked om att du fått plats erläggs anmälningsavgift 2000:- till SFG.

Här kan du anmäla dig till Kickoff-2019

Eventuella frågor besvaras av Anders Johansson, 0708-7567365.

Vi ses!

SFG, Anders Johansson

Skribent: Anders Johansson

Koppla ditt spelkort från Svenska spel till SFG.
Klicka på länken ovan.


Tävling under Flygsportsmässan i Nordstan är klar.

Förra veckans tävling under Flygsportmässan på Nordstan då vi lottade ut ett presentkort på ett tandemflyg från Äventyrscenter är nu avgjord.
Lycklig vinnare blir Marianne Aase från Göteborg som kommenterar beskedet: "Detta är ju helt sanslöst! Kan man verkligen göra sånt här när man är nästan 70 år?!?"
Jadå Marianne, det går alldeles utmärkt, stort grattis och lycka till med ditt livs upplevelse!

 


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46 70-996 19 91
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet! Service och butik under samma tak! Hjälmar, variometrar och mycket mer alltid i lager! Kort leveranstid på skärmar. Skärmflygkurser och tandemflyg. Skräddarsydda skärmflygsresor till världens alla hörn. Ring Peder, 0705-416371


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!