Hoppa till sidans innehåll

Kickoff 2020

15 SEP 2019 18:00
Häng med SFG på vårresa, ett fantastiskt tillfälle att börja året med härliga flyg i Spanien. 2020 års KickOff går till Almeria i Spanien!
  • Uppdaterad: 10 SEP 2019 16:55

Häng med på SFG Kickoff 2020, 1/2 - 9/2!

Länk till anmälan!

Tidig morgon lördagen 1:a februari lämnar vi rusket i Sverige och tar flyget från Landvetter till Malaga där vi blir upphämtade för vidare transport till våra lägenheter i Roquetas de Mar, Almeria. Vi bor fyra personer i varje lägenhet som har två sovrum, vardagsrum och ett litet kök. Från lägenheterna tar det ca 5 minuter ner till havet och 3 minuter till "stan", med ett stort utbud av restauranger och tapasbarer. 

Vi guidas under hela veckan av lokala experter till flygbara platser, blandat hang och bergsflygning, beroende på väderförutsättningar. Resan lämpar sig för P2, P1 eller elever som har hunnit samla på sig ett antal flygtimmar och behärskar start och landning. Svensk instruktör kommer finnas med under hela resan dels som rådgivare till samtliga deltagare men också för elever som vill ta sin berg- eller hanglicens eller uppgradera till P1 och för piloter som vill uppgradera från P1 till P2.

Totalpris för resan beror på antal som hänger med, men vi räknar med att fylla resan med maxantalet 12 piloter varvid totalpris blir preliminärt blygsamma ca 7 000:- per person. Skulle totalpriset mot förmodan behöva justeras uppåt beroende på färre antal deltagare kommer anmälda deltagare ges möjlighet att ta ny ställning till om man vill följa med eller ej.

Preliminärt totalpris inkluderar flygresa Landvetter-Malaga T/R, transfer från och till Malaga flygplats, boende, guidning och transporter till och från lokala flygställen. För dig som vill uppgradera din licens tillkommer kostnad för detta enligt överenskommelse med medföljande instruktör. Hemresa eftermiddag söndag 9/2 med ankomst Landvetter ca 19:00.

Anmälan sker endast via formulär på vår hemsida.
Anmälan öppnar 15/9, 18:00!

Fyra platser till en början reserverade för elever som önskar uppgradera licens. Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande och när du efter anmälan fått besked om att du fått plats erläggs anmälningsavgift 2500:- till SFG.

Eventuella frågor besvaras av Anders Johansson, 0708-756365.

Vi ses!

SFG, Anders Johansson

Skribent: Anders Johansson
Epost: Adressen Gömd

Har du spelkort från Svenska spel?

Brukar du spela på lotto, stryktips eller oddset ibland?
Kanske något annat spel från Svenska Spel?
Läs här för att se hur du kan hjälpa klubben bli ännu bättre.
Eller Klicka på bilden ovan för att koppla ditt spelkort till SFG


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Anders Johansson, Carlmarks väg 72
44633 Älvängen

Kontakt:
Tel: +46708756365
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet!
Service, butik och skärmflygresor till världens alla hörn. Skärmflygkurser och tandemflyg.


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!Vi är Österlens skärmflygskola. Vi har Kurser, Tandemflyg, Resor och Prova på dagar i skärmflyg.