Hoppa till sidans innehåll

Makedonien 2019

24 FEB 2019 19:00
För tredje år i rad anordnas resan via SFG till Makedonien. Den här resan vänder sig till dig som har minst P1 och vill nu utvecklas vidare i dina färdigheter. Gå in och läs mer.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2019 19:01

Makedonien, Krusevo 2019

 

Tryck här för att gå till anmälningsformuläret.

För tredje år i rad anordnas resan via SFG till Makedonien. Den här resan vänder sig till dig som har minst P1 och vill nu utvecklas vidare i dina färdigheter. Resans mål är att bli bättre på att flyga i termik, bli bättre på att flyga XC och lära dig flyga säkrare i begsmiljö.

                   

Även i år har vi valt Igor Todevski som guide. Igor har tidigare varit tävlingspilot med fina meriter. Han har flugit i GIN team och nu flyger för OZON team. Han är makedonsk skärmflyginstruktör med över 6000 timmar under skärmen.
Igor kommer ha komplett genomgång på landningar och på startplatser, han kommer att ha full koll på väder och bästa flyg stället för dagen. Han kommer att hjälpa oss på marken om det behövs och även flyga med oss och dela med sig av sin erfarenhet. Om det blir möjligt kommer han att dra med de som vill på långa distans flyg, han kommer då att guida via radio.
Vi kommer att flyga vid Ohirdsjön och vid Krusevo, allt beroende på var vädret är best just för tillfället. Flyger du iväg på XC äventyr så ingår även retrieve.

Vi kommer att bo i Krusevo. Huset har flera sovrum med stor trädgård och fin utsikt över bergen. Fritt internet ingår. Huset finns i centrum av Krusevo inte långt från huvudgatan där det finns ett antal restauranger, caféer och affärer.
I priset ingår frukost och i år varierande lunchpaket samt 1 middag och 1 grillkväll.

Om det skulle bli dagar vi inte kan flyga PGA dåligt väder så finns det en del annat man kan göra och Igorkommer att bistå med goda råd om vilka sevärdheter som finns tillhands. Sejad som tolk på plats 😊
                                

Vi reser utan svensk instruktör så resan är för dig som är erfaren och har minst P1 på din bricka. Vi har begränsade antal platser så här gäller det att anmäla sig snabbt för att säkra en plats på resan.

Även i år har man möjlighet för två veckor vistelse i underbara Makedonien.

Vecka 1:  2019-07-20 till 2019-07-27

Vecka 2: 2019-07-27 till 2019-08-03

2 veckor: 2019-07-20 till 2019-08-03

Resan kostar cirka 5000SEK som du betalar direkt till klubben + 500EUR/vecka som du tar med dig och betalar kontant på resmålet (Du som åker 2 veckor tall alltså med 2 x 500EUR att betala på plats.) anmälan är bindande.

Anmälningsavgift på 2500SEK till PG 199089–4 eller Swish 1235830856.

Ange namn och resmål i kommentarsfält vid ovanstående betalning. 

Makedonien är inte med i EU vilket gör att försäkringen vi har via SSFF inte gäller där. Innan resan behöver du därför titta igenom vilken reseförsäkring du har och vad som gäller vid eventuell skada i samband med skärmflyg. Vi vill starkt rekommendera att du kompletterar din försäkring för bästa möjliga skydd på resan.
Läs mer om SSFFs försäkring och rekommendationer på SSFFs hemsida

Här kan du läsa lite mer om resmålet och Igors verksamhet: http://paraglidingmacedonia.com/

Tryck här för att gå till anmälningsformuläret.

 

Skribent: Yaacov Neselrot
Epost: This is a mailto link

Har du spelkort från Svenska spel?

Brukar du spela på lotto, stryktips eller oddset ibland?
Kanske något annat spel från Svenska Spel?
Läs här för att se hur du kan hjälpa klubben bli ännu bättre.
Eller Klicka på bilden ovan för att koppla ditt spelkort till SFG


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46709961991
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet!
Service, butik och skärmflygresor till världens alla hörn. Skärmflygkurser och tandemflyg.


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!Vi är Österlens skärmflygskola. Vi har Kurser, Tandemflyg, Resor och Prova på dagar i skärmflyg.