Hoppa till sidans innehåll
Nödskärmsluftning 2014

Aktivitetsdag på Ålleberg maj 2022

15 DEC 2021 13:33
SFG tillsammans med Smålands Skärmflygklubb, bjuder sina medlemmar till en hel dag på Ålleberg med nödskärmsluftning, paramotor mekardag och om vädret tillåter även paramotor flyg.
  • Uppdaterad: 15 DEC 2021 13:33

Passa på att anmäla dig till en dag full med aktiviteter. Du kan delta i en eller flera av aktiviteterna som intresserar dig*. Detta är erbjudande till medlemmarna i SFG och Smålands Skärmflygklubb så skynda dig att bli medlem du också.

*Det är lördag 14 maj 2022 som vi kör aktiviteterna. notera vilken tid som gäller om du vill delta i endast en av aktiviteterna.

Nödskärmsluftning

SFG, Skärmflygklubben Göteborg och Smålands Skärmflygklubb bjuder in sina medlemmar till nödskärmsluftning i segelflygets lokaler på Ålleberg mellan klockan 0900-1300. Vi kommer att ha en expert på plats så om du behöver hjälp eller goda råd passa på och anmäl dig till aktiviteten.
Anmälan till This is a mailto link. Skriv "nödskärmsluftning 14 maj" i rubrikraden. SFG bjuder på fika.

För er som vill hyra stuga i anslutning till aktiviteten. För prisinfo och bokning av campingstuga, skriv en rad till This is a mailto link. Uppge "nödskärmsluftning 14 maj" så erhåller ni en liten rabatt på stughyran.

Paramotor mekardag

SFG, Skärmflygklubben Göteborg och Smålands Skärmflygklubb bjuder in sina medlemmar till paramotormekardag (halvdag) i segelflygets lokaler på Ålleberg mellan klockan 1400-1800. Anmälan till This is a mailto link. Skriv "paramotormekardag 14 maj" i rubrikraden. SFG bjuder på fika.

För er som vill hyra stuga i anslutning till aktiviteten. För prisinfo och bokning av campingstuga, skriv en rad till This is a mailto link. Uppge "nödskärmsluftning 14 maj" så erhåller ni en liten rabatt på stughyran.

PM flyg

SFG, Skämflygsklubben Göteborg och Smålands Skärmflygklubb bjuder in till paramotorträff på Ålleberg, gräsbanan. Efter en hel dag på Ålleberg med nödskärmsluftning och paramotormekardag flyger vi från 1800 till mörkrets inbrott. OBS! Blir inställt vid ej flygbart väder

Har du spelkort från Svenska spel?

Brukar du spela på lotto, stryktips eller oddset ibland?
Kanske något annat spel från Svenska Spel?
Läs här för att se hur du kan hjälpa klubben bli ännu bättre.
Eller Klicka på bilden ovan för att koppla ditt spelkort till SFG


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46709961991
E-post: styrelse@skarmklubbe...

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet!
Service, butik och skärmflygresor till världens alla hörn. Skärmflygkurser och tandemflyg.


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!Vi är Österlens skärmflygskola. Vi har Kurser, Tandemflyg, Resor och Prova på dagar i skärmflyg.