Hoppa till sidans innehåll

Lägerskolan 2020

14 JUN 2020 18:00
Vi satsar på att vår härliga Lägerskola ska kunna genomföras även i år. Allt är bokat och förberett så, om inte Norges eller Sveriges regering sätter stopp, drar vi till Norge den 13-16 augusti
  • Uppdaterad: 10 JUN 2020 21:41

Anmäl dig här

I år är det ett särdeles märkligt år. Vi har upplevt en vår med begränsningar, karantän och flera inställda arrangemang men vi har träffats på starter o landningar, hållit distans och samtidigt har vi medlemmar som flugit fantastiska distanser i vårtermiken så hur ska sommaren och hösten bli?

Vi satsar på att vår härliga Lägerskola ska kunna genomföras även i år. Allt är bokat och förberett så, om inte Norges eller Sveriges regering sätter stopp, drar vi till Norge den 13-16 augusti.  

Efter de senaste 10 åren i Vågå så har vi i år tänkt att vända tillbaka till Hemsedal med omnejd. Vi kommer att bo på OPKs klubbstuga i Hemsedal. Oslo Paragliderklubb har som motto “Flest mulig skal fly mest mulig, billigst mulig, på en sikker måte” vilket är precis vad vi vill. Här kan du läsa mer om hur det var 2008 😊

Resan är för alla piloter, nya som gamla. Instruktör finns på plats så det finns möjlighet att ta bergsbehörighet och prova på distans.

I år har vi 15 alt 21 platser att erbjuda beroende på vad reglerna säger vid avresa. Ett antal platser kommer vara reserverade för Studenter som vill ta behörighet under 1 vecka, därefter kommer även dessa platser att släppas till anmälningslistan, först till kvarn gäller...

Avresa
Vi kommer att åka tidigare än du någonsin gjort tidigare på Torsdagen den 13 augusti så att vi anländer efter lunch i Hemsedal för incheckning, invägning och inflygning. Resan kommer att ske i 3x minibussar.

Boende
Vi kommer att bo i OPK’s klubbstuga med enkel inkvartering (rum med 3-5 personer i våningssängar beroende på vilka regler som gäller).

Mat
Frukost och en grillkväll med hamburgare o korv ingår.

Flygning
I år har vi tänkt att återigen flyga tills vi inte orkar mera. Flygningen kommer att ske runt Hemsedal med omnejd (Gol, Gröndal, Geilo). Beroende på vindriktning kan även Aurland vara ett alternativ.

Instruktörer
Ronny & Tonny från Termikk og Rotor, med medhjälpare kommer att vara våra guider även i år. Vi har även med svensk instruktör så meddela om du vill ta behörighet då det kan tillkomma en kostnad.

Är det inte är flygbart kommer vi att hålla teoripass på ämnen som passar den norska flygningen (till exempel att sving og snu betyder sväng).

Pris: kostnaden beräknas att hamna mellan ca 3 100-3 600 SEK beroende på gällande reseregler & valuta vid avresa och i det ingår resa, logi med frukost, transporter till starter och en grillkväll.

Anmälan sker via vårt formulär, som öppnas på söndag den 14/6 kl 18. Anmälan är bindande och turordning är först till kvarn. Tidpunkt för inbetalning av anmälningsavgift kommer i separat mail till de som har plats.

Ange önskemål om kursflyg och Speciella önskemål (typ jag vill ha mitt pinnbröd medium rare eller är vegeterian/allergi)

Här anmäler du dig till Lägerskola 2020 från och med kl 18 den 14/6

Välkomna!
Erika och Georg
för SFG

Skribent: Erika Jenneborn Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Har du spelkort från Svenska spel?

Brukar du spela på lotto, stryktips eller oddset ibland?
Kanske något annat spel från Svenska Spel?
Läs här för att se hur du kan hjälpa klubben bli ännu bättre.
Eller Klicka på bilden ovan för att koppla ditt spelkort till SFG


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Anders Johansson, Carlmarks väg 72
44633 Älvängen

Kontakt:
Tel: +46708756365
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet!
Service, butik och skärmflygresor till världens alla hörn. Skärmflygkurser och tandemflyg.


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!Vi är Österlens skärmflygskola. Vi har Kurser, Tandemflyg, Resor och Prova på dagar i skärmflyg.