Hoppa till sidans innehåll

Lägerskolan - bergsflyg i Norge

10 JUL 2019 18:00
I augusti, den 8-11:e 2019, är det dags för vår årliga Lägerskola i Vågå, Norge. Här har du chans att ta bergsbehörighet, prova på distans och flyga så mycket du orkar.
  • Uppdaterad: 06 JUL 2019 21:56

Här kan du anmäla dig till Lägerskola 2019

Resan är för alla piloter, nya som gamla. Instruktörer finns på plats och det finns möjlighet att ta bergsbehörighet och prova på distans.

I år har vi 21 platser att erbjuda. Ett antal platser kommer vara reserverade för Studenter under 1 vecka, därefter kommer även dessa platser att släppas till anmälningslistan, först till kvarn gäller...

Avresa
Vi kommer att åka tidigare än du någonsin gjort tidigare på Torsdagen den 8 augusti så att vi anländer efter lunch i Vågå för incheckning, invägning och inflygning. Resan kommer att ske i minibussar.

Boende
Vi kommer att bo i 1 st hytta, med 8 sängplateser, samt 2 st hytter (6-per.) och 1 mindre hytta (4-pers) på Holungsøy camping ca 6 km väst om Vågå by. Rikscentret (landningen) ligger ca 3 km väst från byn.

Mat
Frukost och en grillkväll med hamburgare o korv ingår.

Flygning
I år har vi tänkt att återigen flyga tills vi inte orkar mera. Flygningen kommer att ske i Vågå med omnejd, förhoppningsvis kan vi även få flyga från Galdhøpiggen.

Instruktörer
Tonny från Termikk og Rotor, med medhjälpare kommer att vara våra guider även i år. Vi har även med svensk instruktör, Harald Hultén, så meddela om du vill ta bergsbehörighet då det tillkommer en kostnad.

Är det inte flygbart kommer vi att hålla teoripass på ämnen som passar den norska flygningen (till exempel att sving og snu betyder sväng).

Pris: 3 000 SEK kommer det att kosta och då ingår resa, logi med frukost, transporter till starter och en grillkväll.

Anmälan sker via vårt formulär, som öppnas här på onsdag den 10/7 kl 18. Anmälan är bindande och tidpunkt för inbetalning av anmälningsavgift får du i bekräftelsen.

Ange önskemål om kursflyg och Speciella önskemål (typ jag vill ha mitt pinnbröd medium rare eller är vegeterian/allergi)

Anmälan är bindande och turordning är först till kvarn

Här kan du anmäla dig till Lägerskola 2019

Väl mött!
Erika och Georg
för SFG

Skribent: Erika Jenneborn Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Har du spelkort från Svenska spel?

Brukar du spela på lotto, stryktips eller oddset ibland?
Kanske något annat spel från Svenska Spel?
Läs här för att se hur du kan hjälpa klubben bli ännu bättre.
Eller Klicka på bilden ovan för att koppla ditt spelkort till SFG


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Anders Johansson, Carlmarks väg 72
44633 Älvängen

Kontakt:
Tel: +46708756365
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet!
Service, butik och skärmflygresor till världens alla hörn. Skärmflygkurser och tandemflyg.


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!Vi är Österlens skärmflygskola. Vi har Kurser, Tandemflyg, Resor och Prova på dagar i skärmflyg.