Hoppa till sidans innehåll
Nödskärmsluftning 2014

Nödskärmsluftning RPM & ÄC - 2022

07 JAN 2022 15:26
Nu är det hög tid att lufta nödskärmen så den är redo för en sommar med mycket flyg. Missa inte det! Vi kör 2 tillfällen och antal platser är begränsat. Först till kvarn gäller.
  • Uppdaterad: 07 JAN 2022 15:26

Nödskärmen skall luftas varje år för att försäkra dig om bra funktion om något händer i luften. Passa på och boka en av 2 tillfällen och se till att din nödskärm är i bästa skick.

SFG, i samarbete med RPM-SPORT och Äventyrscenter ordnar 2 kvällar då ni kan lufta/lära er att lufta nödskärmarna under experters vakande öga och goda råd. Ta chansen att kolla och lufta din nödskärm.

Hur går det till? Vi tar ut nödskärmen ur sin påse och luftar samtidigt som vi kontrollerar att den är i bra skick och att alla linor och infästningar ser bra ut. Det är alltid bra att göra detta innan säsongen drar igång så att du vet att nödisen är redo att kastas om det skulle behövas.

OBS - Luftningkvällen är för de som har "vanliga" runda nödskärmar, ej styrbara.

Det är begränsade antal platser till varje tillfälle så tveka inte, boka in er NU. Det är följande som gälle:

Nödskärmsluftning på Äventyrscenter i Kareby:
ÄVENTYRSCENTER AB
Murhammarv. 15
442 93 Kareby
7/3-2022 kl 19 - 21. Max antal är 10 piloter. Luftningen gäller endast runda skärmar.
Om du har fyrkantig skärm (ej styrbar) så ska den packas om och inte luftas. Det hinner man inte göra under lufting kvällen. Om Du kommer och lämnar in din fyrkantiga skärm för ompckning just den här kvällen så får du ett specialpris. Du betalar endast 750:- (ord. pris 950:-). OBS priset för ompackning gäller endast om du lämnar in skärmen samma kväll 7/3-2022. Nu har vi nått max antalet deltagare. Du kan anmäla dig till reservplats. Du kommer att få besked nån dag innan om du får plats. Med anledning av FHMs corona restriktioner vill vi att du respektera max antal deltagare. Skulle det bli stor efterfråga och många som inte får plats kommer vi att undersöka möjlighet att ordna nya tillfällen. 


RPM-Sport:
Järnringen 19, 433 30 Partille

3/3-2020 kl 18 - 20. Max 10 piloter. Luftningen gäller ej styrbara skärmar. RPM-sport erbjuder rabatterat pris för ompackning av nödisen om du lämnar in den för ompackning samma kväl 3/3-2022. Du betalar endast 750:- istället för ordinarie pris 950:-
Här kan du boka plats för luftning hos RPM-Sport

Välkomna!
SFG styret

Skribent: Yaacov Neselrot
E-post: This is a mailto link

Har du spelkort från Svenska spel?

Brukar du spela på lotto, stryktips eller oddset ibland?
Kanske något annat spel från Svenska Spel?
Läs här för att se hur du kan hjälpa klubben bli ännu bättre.
Eller Klicka på bilden ovan för att koppla ditt spelkort till SFG


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46709961991
E-post: styrelse@skarmklubbe...

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet!
Service, butik och skärmflygresor till världens alla hörn. Skärmflygkurser och tandemflyg.


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!Vi är Österlens skärmflygskola. Vi har Kurser, Tandemflyg, Resor och Prova på dagar i skärmflyg.