Hoppa till sidans innehåll

Paramotor, Egen besiktning

12 FEB 2019 00:00
Nu kan du, tillsammans med andra paramotor piloter, under en experts handledning utföra egen kontroll på din maskin och försäkra dig om att den är i gott skick. Var med SFG när vi har en egen "hobbystuga" för piloter med fläkt på ryggen.
  • Uppdaterad: 12 FEB 2019 19:09

Hej alla SFG paramotor piloter

Snart är det dags att damma av maskinerna och ge sig ut på trevliga flygäventyr. En del av er kanske har varit och flugit i vinter? För att maskinen ska göra sitt allra bästa under flygturen och för att minimera risk för ofriviliga landningar är det viktigt att gå igenom maskinen och försäkra sig om att den är i bästa tänkbara skick.

För att göra det lite roligare att göra årskontrollen/egen besiktning på sin paramotor har SFG fixat en fin lokal där vi kommer att kunna fixa med våra maskiner, umgås, lära av varandra och lära känna varandra. Vem vet, det kanske blir flyg tillsammans med nya flygvänner i sommar?

Till vår hjälp kommer Fredrik Ivarsson från www.prop.se. Fredrik har mångårig erfarenhet av paramotor, både när det gäller köp och sälj men också av renovering och ombyggnad av maskinerna. Fredrik kommer att bistå oss med goda råd och dela med sig av sin kunskap.

Om du har en bit pressening eller plast, ta med dig det. Det är bra att ha under motorn för att minimera risken för oljespill inomhus.

När: Vi samlas Söndag 17 mars. Kl. 10.00 - 14,00

Var: Äventyrscenters lokaler i Kareby- Murhammarvägen 15, Kareby

Vi kommer att bjuda på fika, det skulle vara trevligt om du anmäler dig så vi vet hur många vi blir. Det blir lättare att fixa fram fika så det räcker till alla. Anmäl dig till Yaacov Neselrot

Varmt välkommen
Yaacov - SFG


Epost: This is a mailto link

Har du spelkort från Svenska spel?

Brukar du spela på lotto, stryktips eller oddset ibland?
Kanske något annat spel från Svenska Spel?
Läs här för att se hur du kan hjälpa klubben bli ännu bättre.
Eller Klicka på bilden ovan för att koppla ditt spelkort till SFG


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46709961991
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet!
Service, butik och skärmflygresor till världens alla hörn. Skärmflygkurser och tandemflyg.


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!Vi är Österlens skärmflygskola. Vi har Kurser, Tandemflyg, Resor och Prova på dagar i skärmflyg.