Hoppa till sidans innehåll

Olycksrapport, webbformulär


Hur roligt vi än har det när vi är ute och flyger, får vi inte glömma säkerheten. Pre-flight check är ett viktigt moment. Även om du VET att allt idag är så som det var igår, ta en extra titt på dina grejer och försäkra dig om att allt är i ordning.

SFG jobbar mycket för att öka våra piloters säkerhetstänk och för att minimera olyckor och incidenter. Ett led i detta arbete är att rapportera alla missöden, stora som små, till SSFF. Om fler rapporterar oförutsedda händelser i samband med skärmflyg, kan vi lära oss av andras missöde och bli bättre piloter.

SSFF har nu tagit fram en webformulär på nätet. Information lagras på en europeisk databas Här kan du få mer information. Du kan även trycka här för att komma direkt till formuläret

Om du vill, kan du ladda ner en PDF fil från förbundets hemsida och använda den. Den skall då skickas per post till SSFFs kansli.

Flyg högt, flyg försiktigt.

För SFG

Yaacov

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:34
Skribent: Yaacov Neselrot
Epost: This is a mailto link

Koppla ditt spelkort från Svenska spel till SFG.
Klicka på länken ovan.


Tävling under Flygsportsmässan i Nordstan är klar.

Förra veckans tävling under Flygsportmässan på Nordstan då vi lottade ut ett presentkort på ett tandemflyg från Äventyrscenter är nu avgjord.
Lycklig vinnare blir Marianne Aase från Göteborg som kommenterar beskedet: "Detta är ju helt sanslöst! Kan man verkligen göra sånt här när man är nästan 70 år?!?"
Jadå Marianne, det går alldeles utmärkt, stort grattis och lycka till med ditt livs upplevelse!

 


Gilla vår sida på FaceBook!


Telegram är den nya snabbchatten

Vi har nu tagit bort chattsidan.
Använd gärna Telegram som snabbchatt när du planerar dina flygrelaterade aktiviteter. Har du inte Telegram? Hör av dig till styrelsen så berättar vi hur du kommer med

 SFGs egen sida på FaceBook

Postadress:
SkFK Göteborg - Flygsport
Yaacov Neselrot, Suddeviksvägen 10
47537 Bohus-björkö

Kontakt:
Tel: +46 70-996 19 91
E-post: This is a mailto link

Se all info


aventyrscenter
Nästan 20 års erfarenhet! Service och butik under samma tak! Hjälmar, variometrar och mycket mer alltid i lager! Kort leveranstid på skärmar. Skärmflygkurser och tandemflyg. Skräddarsydda skärmflygsresor till världens alla hörn. Ring Peder, 0705-416371


 rpmsport_sfg_webb
Skärmflygsutrustning till sköna priser! Kolla in hemsidan för senaste erbjudandet!