Hoppa till sidans innehåll

Året lider mot sitt slut

30 NOV 2020 09:32
  • Skapad: 30 NOV 2020 09:32

Verksamhetsåret börjar lida mot sitt slut, och 2020 har verkligen varit ett år som kommer gå till historien.. Inget har varit sig likt.

Vi börjar året stenhårt med satsningar på Radiostyrd bilsport, som visat sig vara en fantastisk satsning med närmare 15 nya medlemmar som engagerar sig i denna verksamhet. 

Vårens pandemi kommer till Sverige och hela samhället påverkas genom att det mesta ställs in, så och Elmia, "påskmässan".. Tävlingar blir svårt att genomföra pga att man inte får ta in publik, men större tävlingar på bl.a Mantorp blir ändå av, dock publikfri.

Många av våra verksamheter bromsas totalt, men då vi vägrar stagnera, så anpassar vi vår verksamhet till att ändå kunna fortgå så gott det går, vilket vi är glada att vi ändå kunnat göra. 

Nu lider snart året mot sitt slut, och vi kan se tillbaka på ett fartfyllt med begränsat år på många sätt, men även ett år där vi satsat på våra medlemmar, vår klubbgård, och hittat nya möjligheter att få klubben mer levande..

För 2021, så verkar det som även detta år kommer lida av många begränsningar, åtminstonde första halvåret. 

Planering inför årsmötet fortgår ännu till slutet av februari, men kan komma att skjutas på något om begränsningar fortlöper. Mer info om detta görs i utskick i januari..

Mvh. Styrelsen

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

Hemmavinsten

Postadress:
SHRA Jönköping - Bilsport
Ravinenvägen 13
55305 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@shra-jonko...

Se all info