Hoppa till sidans innehåll

Däckskifte - Drop in

26 MAR 2020 15:38
SHRA kommer helgen den 4-5 april, samt hela påskhelgen, 10-18 hålla drop in för däckskifte. endast 200 kr för att skifta däcken, och vi möjliggör även faktura till företag.
  • Skapad: 26 MAR 2020 15:38

SHRA Jönköping är en ideell förening, som satsar hårt för våra förare och funktionärer i framförallt Drifting och Dragracing, men även Virtuell Bilsport, Moped, Hot Rods samt även radiostyrd bilsport, vilket totalt sett är kostnadskrävande, vill vi trots att Custom Motor show, som normalt sett är en av våra större inkomstkällor inte bromsa utvecklingen med ungdomsverksamheten och nya medlemmar som hittar till oss. 

Därför har vi samlat ihop ett helt gäng som idéellt hjälper klubben att utföra däckskiften till en liten kostnad, som därmed kan inbringa en liten del medel till föreningen, av de vi tappar på andra evenemang under året.

Vi har inte samma service som en däckverkstad, och erbjuder inte däckhotell, eller försäljning av nya däck, och blir därmed inte en konkurrent till däckverkstäderna, utan vi ser oss mer som ett komplement till många som kanske byter hemma på garageinfarten, som kan tänka sig att låta oss hjälpa er med skiftet på vår moderna lyft och moderna verktyg, till en låg kostnad, och därmed stödja SHRA.

Önskar ni mer information, ta gärna kontakt med SHRAs Styrelse, eller maila till This is a mailto link

Skribent: Styrelsen, SHRA Jkpg
Epost: Adressen Gömd

Hemmavinsten

Postadress:
SHRA Jönköping - Bilsport
Ravinenvägen 13
55305 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@shra-jonko...

Se all info