Hoppa till sidans innehåll

Utveckla verksamheten så att idrotten gör som Idrotten vill -Möjlighet till utveckling av Er barn och ungdomsverksamhet genom Idrottslyftet

22 SEP 2015 08:29
Har utbildningar för föreningens ledare blivit lagd åt sidan ett tag pga av resurser? Har studieresan som föreningen länge drömt om inte blivit av?

Med ett gott stöd av SISU Idrottsutbildarna kan din förening ta ett helhetsgrepp för att utveckla er barn- och ungdomsverksamhet med utgångspunkt i Idrotten vill.
  • Skapad: 22 SEP 2015 08:29

Genom en skattning följt av en analys av föreningens upplevda nuläge identifieras behov som i sig utmynnar i en utvecklings- och utbildningsplan. Inom ramen för dessa insatser finns möjlighet att söka ekonomiskt stöd för genomförandet. Alla målgrupper kan ges möjlighet till stöd om behov identifieras – aktiva, tränare och ledare, föräldrar, grupper och föreningen själv. Stödets storlek beror på aktivitetens art och föreningens övriga SISU samarbete.

 

Ett resultat av analysarbetet kan vara att föreningen och SISU Idrottsutbildarna kommer överens om föreningens utvecklings- och utbildningsplan för de kommande åren, där vissa insatser täcks med medel av Idrottslyftet och andra på annat sätt.

Har vi ett långsiktigt perspektiv i det vi gör tror vi att föreningarna får bästa möjliga stöd.

 

Er SISU-konsulent hjälper er förening genom processen. Processhjälpen kotar 3000 kronor och kan sökas genom idrottslyftet.

Här finner ni både skattning- och analysverktyget

Skribent: Frida Yttergren
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gotland
Box 1030
621 21 Visby

Besöksadress:
Färjeleden 5
621 58 Visby

Kontakt:
Tel: +46498207050
E-post: sisu.gotland@gotspor...