Hoppa till sidans innehåll

Våra utbildningsområden

  • Uppdaterad: 12 NOV 2018 12:12


Administration och IT
Lär dig att använda verktyg som underlättar ekonomi, medlemsregister och annat som behövs för att hålla ordning i organisationen.

Arrangemang
Ska ni arrangera en tävling eller en cup? Passa på att vässa kunskaperna.

Ekonomi och juridik
Fyll på dina ekonomikunskaper. Vässa dig i juridikens grunder för att få en väl fungerande organisation.

Friskvård och hälsa
En sund själ bor i en sund kropp. Vi har utbildningarna som fyller på kunskaperna om kroppens välbefinnande.

Förenings- och förbundsutveckling
Ständig utveckling, det är ett mantra för alla framgångsrika organisationer. Här hittar du utbildningar som både lägger en god grund för en nybildad organisation, men också tar er till nästa nivå.

Idrottspsykologi och mental träning
Lär dig mer om tankens kraft. Är du stark mentalt kan det ditt avgörande trumfkort när det bränner till och du behöver prestera för att vinna. Eller kanske vill du få laget eller den aktive att kunna prestera när det gäller.

Idrottsskador och rehab
När olyckan är framme gäller det att handla snabbt. Att ha en grundläggande utbildning om idrottsskador  är en trygghet.

Kost och näringslära
Ät rätt och vårda kroppen inifrån. Här finns utbildningar som fyller dina kunskapsförråd om kost och näringslära.

Ledarskap och tränarskap
Kunskaper kring att leda andra. Att vara tränare är ett stort ansvar, men också en stor glädje. Bunkra upp med kunskaper kring att leda andra. Då blir tränarsysslan roligare i vardagen.

Marknadsföring och kommunikation
Fundera över hur er organisation kan nå uppsatta mål med hjälp av att kommunicera bättre. Allt kommunicerar helt enkelt.

Träningslära
Som tränare behöver du inte bara veta hur du får den aktive att må och prestera bra genom fysisk träning. Att behärska träningsplanering och den aktives psykosociala utveckling är också viktigt. Här hittar du aktuella utbildningar.

Värdegrund
Värderingar är en av de grundpelare som en organisation bygger på. Har du funderat över vad som är värdefullt och premieras i er organisation? Här är utbildningar som vässar ert värdegrundsarbete.

Vaccinera klubben
Ett lätthanterligt webbaserat upplägg skapat för att klubbar ska kunna öka sin kunskap och bli medvetna om sin roll i antidopingfrågan. Här finns de verktyg och den kunskap som behövs för att idrottsklubbarna ska ta en tydlig ställning och vara aktiva i antidopingarbetet.

För mer information kontakta våra idrottskonsulenter

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gotland
Box 1030
621 21 Visby

Besöksadress:
Färjeleden 5
621 58 Visby

Kontakt:
Tel: +46498207050
E-post: This is a mailto link