Hoppa till sidans innehåll

Ledar- och tränarutbildning

  • Uppdaterad: 12 NOV 2018 15:03

Våra aktiva behöver välutbildade ledare/tränare

Därför erbjuder SISU Idrottsutbildarna tränarutbildningar för alla nivåer inom idrotten, från grund till elit. Utbildningarna är uppbyggda efter idrottens behov och är gränsöverskridande. Vi tror på ett livslångt lärande och att man kan lära mycket av varandra i olika idrotter. Specialidrottsförbundet (SF) kan sedan lägga till grenspecifika delar i utbildningarna.

SISU Idrottsutbildarnas nya tränarutbildningar

Introduktion
Det här är första steget in som tränare i idrotten. En introduktion som vill få tränare att känna sig välkomna och bli inspirerade. Utbildningen är helt webbaserad och kostnadsfri. Utbildningen finns på www.sisuidrottsutbildarna.se

Grundutbildning för tränare
Är första obligatoriska steget i det idrottsövergripande utbildningsutbudet och riktar sig till dig som är eller vill bli tränare för barn, ungdomar eller vuxna i någon av våra idrotter. Utbildningen genomförs i ett varierat lärande där du genomför en hel del av utbildningen på egen hand via en utbildningswebb. Utbildningen består dessutom av en fysisk träff där du får möjlighet att diskutera innehållet och utbyta erfarenheter tillsammans med andra, samt ta emot en mängd praktiska övningstips. Utbildningstillfällen hittar du på SISU Idrottsutbildarna Gotland - Aktuella utbildningar.

Fortsättningsutbildning
Kommer ersätta nuvarande Grundtränarutbildning 1 och 2. Utbildningen kommer att testköras under våren 2019 och beräknas släppas i september 2019.

 

Vill du veta mer eller få hjälp att genomföra en eller flera delar av utbildningen hemma i din förening? Kontakta SISU Idrottsutbildarna.

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gotland
Box 1030
621 21 Visby

Besöksadress:
Färjeleden 5
621 58 Visby

Kontakt:
Tel: +46498207050
E-post: This is a mailto link