Hoppa till sidans innehåll


Sök bland
våra utbildningar

 

SISU IU Norrbotten


Nyheter SISU Norrbotten

2019-12-20
Norrbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Norrbotten bjuder in till årsstämmor för respektive organisation, sönda...
 
2019-12-17
Kontoret är stängt från den 23 december till och med den 6 januari. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år!
 
2019-10-21
Med viljan att utveckla föreningsarbetet deltog några av Luleå Kajakklubbs styrelseledamöter i utbildningen Offensivare styre...
 
2019-10-21
I Luleå Cheer & Dance Team Club uppmuntras unga att tidigt ta på sig tränarrollen. Vi träffade tränarna Clara, Felice, Tindra...

Häng med på resan mot framtidens idrott!
Idrotten har enats om en gemensam vision för framtiden. Varje dag tar vi ännu ett steg på resan mot en mer nyfiken och välkomnande idrott där fokus på utveckling gör att fler blir motiverade att hålla igång hela livet. I en sådan idrott får alla chansen att nå sin fulla potential. Häng med på resan mot framtidens idrott!

Idrottsforum 2019 är till för ledare i olika former -  du som redan möter de aktiva idrottarna i en idrottssituation, du som är ung och vill lära dig mer om vad ledarskap innebär och du som leder föreningen eller förbundet i form av ett styrelse- eller kommittéuppdrag. Idrottsforum genomförs i år på två platser i länet, den 12 oktober i Luleå och den 13 oktober i Gällivare.

Hälsosamma kostval vid träning, resor och matcher!
Nytt koncept! Bra-mat-säkra verksamheten och få glada barn som orkar mer. Se över utbudet i föreningens kiosk, ta fram exempel på hur en bra matsäck kan se ut och utbilda aktiva, ledare och föräldrar. Det ska vara lätt för barn och unga att göra val som är bra för både ork och hälsa. 

Inkluderande idrott - ny utbildningswebb
Webben riktar sig till dig som är förtroendevald, anställd, ledare eller tränare i en förening eller ett förbund. Den syftar till att stötta ert arbete med inkludering genom att ge kunskap, skapa reflektion, samtal och förhoppningsvis handlingskraft, vilja och mod att förändra.

 

Vi kommer till dig
SISU Idrottsutbildarna är en resurs för dig och din förening när ni vill utvecklas. Boka in ett kostnadsfritt besök av våra idrottskonsulenter så ser vi tillsamman över ert behov av utbildningar och utvecklingsinsatser. 


Se filmen
Svensk idrott vill vara bäst i världen på alla nivåer. För att nå fram till den visionen är idrottens idéprogram, Idrotten vill, vår ledsagare.


Se filmen
Hur ofta sätter ni framtiden på dagordningen i din förening? Tiderna förändras och idrottsrörelsen står inför några vansinnigt viktiga vägval. Om vi vill stå starka även i framtiden behöver vi agera nu.

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706007732
E-post: This is a mailto link