Hoppa till sidans innehåll


Foto: KGZ

Utveckling för tränare och ledare

Morgondagens aktiva behöver välutbildade ledare. Därför erbjuder SISU Idrottsutbildarna tränarutbildningar för alla nivåer inom idrotten, från grund till elit.
  • Uppdaterad: 22 FEB 2018 20:16

Ledarutbildning på flera sätt - vad passar dig?

Som tränare får du möjlighet att skapa förutsättningar för andra att utvecklas och utmanas i sin idrott samtidigt som du själv utvecklas i både din tränarroll och som människa. Vi erbjuder ett smörgåsbord av utbildningsmöjligheter för att ge dig stöd i den resan. Förhoppningsvis ska du hitta något som passar just dig eller den förening du är engagerad i.

I menyn till vänster hittar du information om områden som berör tränare och ledare.

Utbildningar på din ort eller i länet
SISU Idrottsutbildarna i Norrbotten erbjuder regelbundet utbildningar för deltagare från flera idrotter och föreningar samlas.
Sök bland våra utbildningar >>>

Utbildning hemma i klubben
Vi skräddarsyr också utbildningar som genomförs på hemmaplan i föreningen eller förbundet.
Kontakta oss om du vill veta mer >>>

Utbildningswebbar
En utbildningswebb är en plats där du som användare enkelt ska kunna ta till dig fakta, kunskap, hitta olika typer av arbetsverktyg, inspireras, utbildas och få information om utbildning med mera. Utbildningen sker enskilt eller i grupp.
Här hittar du SISU Idrottsutbildarnas utbildningswebbar

Idrottens tränarutbildning
Utbudet vänder sig till alla tränare oavsett vilken idrott och oavsett som du tränar barn, ungdom eller vuxna. Utbudetbestår av fyra steg, som sker i en progression. Utbildningarna ska ge dig som tränare aktuell kunskap, tips och idéer för att du ska känna dig trygg i din roll som tränare samt bidra till att skapa en så bra verksamhet som möjligt.
Mer om idrottens tränarutbildningar

Utbildningar på central nivå
På SISU Idrottsutbildarnas centrala nivå erbjuds ett stort utbildningsutbud för tränare och ledare. Det handlar om kortare eller längre utvecklingsprogram på spetsnivå. Utbildningarna arrangeras som regel i Stockholm.
Läs mer på SISUs centrala webb (öppnas i nytt fönster) >>>

 

Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706007732
E-post: This is a mailto link