Hoppa till sidans innehåll

Basketen möter framtiden

18 OKT 2011 14:00
Tisdagen den 25 oktober arrangerar SISU Idrottsutbildarna i Stockholm en nätverksträff för de basketföreningar som är mest frekventa i IdrottOnlines utbildningsmodul.
  • Skapad: 18 OKT 2011 14:00

basketSISU Idrottsutbildarnas kontakt inom basket är Håkan "Krallan" Nilsson och han har under våren arbetat hårt med att föreningarna ska redovisa de interna utbildningstimmarna i utbildningsmodulen. Nu har arbetet skördat frukt, Stockholms basketföreningar ligger i framkant om man jämför med andra Stockholms föreningar.

Nätverksträffen som hålls den 25 oktober är till för att föreningarna ska få träffa varandra och utbyta erfarenheter genom sitt arbete med utbildningsmodulen. Det kommer i framtiden leda till att man kan hjälpa varandra om frågor dyker upp, vilket kommer underlätta arbetet för alla.

- Fantastiskt kul att se att det är så många som är intresserade och har viljan att lära sig mer i utbildningsmodulen, säger Kjell Tallén, kanslichef på Stockholms Basketbollförbund. Det är lika viktigt för stora som små föreningar att kunna utbildningsmodulen så arbetet kommer att fortsätta, avslutar Kjell.

Skribent: Katrin Söderberg

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...