Hoppa till sidans innehåll

Ekerö IK förankrar sin Värdegrund!

11 JUN 2012 08:00
Ekerö IK har mer än 40 organisationsledare och över 300 aktivitetsledare. Nu ska föreningens värdegrund förankras, och första steget är ledarna!
  • Skapad: 11 JUN 2012 08:00

Ekerö IK är en flersektionsförening med idrotterna fotboll, ishockey, innebandy, bordtennis och badminton. Att förankra en värdegrund i en flersektionsförening är inte lätt, men lösningens stavas - utbildning!

I slutet på 2011 satt Rickard Lind, Klubbdirektör Ekerö IK, tillsammans med sportcheferna Erik Koskela, Thomas Hjelte och Karl Johansson och knåpade på upplägget för kommande års stora utbildningssattsning, förankring av Ekerö IK:s själ - att man ska vara "Sveriges Gladaste Förening".
Som stöd hade man SISU Idrottsutbildarna Stockholm och resultatet blev en utbildningskväll på 3 timmar med utbildning om föreningens organisation, värderingsövningar samt boken "Världens Bästa Coach" till samtliga tränare. 

Vill du också ha stöd i din förening med att forma förankringen av föreningens värdegrund? Kontakta din föreningskonsulent och boka ett besök!

Behöver ni hjälp med att ta fram föreningens värdegrund? Klicka här och läs mer om Vinnande Förening som kanske kan vara er lösning på problemet.

Skribent: Michael Hansson Löfqvist

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...