Hoppa till sidans innehåll

Föreläsning för hälsoinspiratörer

22 OKT 2012 13:05
I höst arrangerar SISU Idrottsutbildarna Stockholm en föreläsning som ger dig chansen att lära dig mer om hälsoinspiratörens roll och förväntade kunskaper.
- Förhoppningen är att det här kommer att inspirera personer som arbetar med hälsa, säger Ingbritt Ekman, samordnare från SISU Idrottsutbildarna Stockholm.
  • Skapad: 22 OKT 2012 13:05

I många organisationer utses hälsoinspiratörer som förväntas ha en roll i organisationens friskvårdsarbete. Den 1 november håller därför SISU Idrottsutbildarna Stockholm en föreläsning om hälsoinspiratörens roll.

Föreläsarna Gunnar Andersson, Bo Dahlström och Tommy Ljusenius har författat boken "Handbok för hälsoinspiratörer" som nyligen kom ut på marknaden.
- De har lyckats skriva på ett mycket inspirerande sätt om hälsa, jag är övertygad om att de kommer att vara lika inspirerande i föreläsningsformatet också, säger Inbritt Ekman.

Föreläsningen riktar sig främst till personer som har en roll i en organisations friskvårdsarbete, men den kan även vara intressant för andra målgrupper.
- Förhoppningen är att det här kommer att inspirera personer som arbetar med hälsa, men det är inte fel att allmänheten tar del av föreläsningen också, säger Ingbritt Ekman och fortsätter:
- Idrottsföreningar till exempel tror jag skulle kunna ha nytta av det här, det finns alltid någonting att ta till sig som går att använda i föreningsverksamheten.

Sista anmälningsdatum är den 26 oktober och det finns fortfarande platser kvar. För mer information och anmälan, klicka här.

Skribent: Wilhelm Wigardt

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...