Hoppa till sidans innehåll

Hjärngympa på schemat när författarna bakom boken "träna tanken" föreläser

30 AUG 2012 13:49
I höst kan du som är intresserad av idrottens psykologi lära dig mer när SISU Idrottsutbildarna Stockholm kompletterar sitt ordinarie kursutbud med en föreläsning om mentala föreställningar inom idrotten.
  • Skapad: 30 AUG 2012 13:49

Att prestationen påverkas av mer än idrottarens fysiska färdigheter är välkänt, bakom varje moment finns också en tanke. Den 18 oktober ger SISU Idrottsutbildarna Stockholm dig chansen att lära dig hur du kan besegra dina hjärnspöken när föreläsningen "träna tanken" hålls på GIH.

Föreläsarna Mikael Wallsbeck och Anders Almgren har skrivit boken "träna tanken" och är experter på hur idrottarens mentala föreställningar påverkar insatsen. Under kvällen kommer de bland annat att bidra med tips på hur du kan arbeta med mentala föreställningar och ge praktiska exempel på hur idrottare från bollsporter som golf, tennis och pingis har arbetat med sin tanketräning.

 

wallsbeckAlmgrenTränatanken

Föreläsarna Mikael Wallsbeck och Anders Almgren

Det kostar 250 kr att gå på föreläsningen, i priset ingår också ett exemplar av boken "träna tanken". Sista anmälningsdag är den 10 oktober, du anmäler dig HÄR.

Skribent: Wilhelm Wigardt

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...