Hoppa till sidans innehåll

IdrottOnline - mer tid för idrott

28 FEB 2012 14:04
Idrottsförvaltningen i Stockholm Stad vill se till att föreningarna sköter närvarohanteringen digitalt direkt i IdrottOnline. Därför bjöd de in alla sina idrottsföreningar till informationsträffar, vilket Michael Hanson Löfqvist, IdrottOnlineutbildare SISU Idrottsutbildarna Stockholm, tycker fler kommuner borde göra.
  • Skapad: 28 FEB 2012 14:04

Micke

Informationsmötena handlade om aktivitetsstöd på webben och arrangerades tillsammans med oss på SISU Idrottsutbildarna Stockholm och RF:s lokstödgrupp. Tre kvällar erbjöds att ta del av informationen och deltagarantalet var positivt.

- Genom träffarna har vi nått över 80 föreningar, vilket är mycket positivt, berättar IdrottOnlineföreläsaren Michael Hanson Löfqvist (bilden). Resultatet av informationsträffarna vet vi egentligen inte förrän 2013 när årets resultat sammanställs men vi hoppas på stort genomslag, fortsätter Michael.

SISU Idrottsutbildarna Stockholms webb finns en nystartad IdrottOnline-sida för dig som är IdrottOnline-användare. Där finner du konkreta tips, videofilmer, ideér och externa länkar om hur du bäst använder dig av IdrottOnline. Gå in och titta här när du behöver hjälp i IdrottOnline så finns svaret på din fråga.

idrottonline web

Är du intresserad av att lära dig mer av IdrottOnline erbjuder vi ett flertal utbildningar under året. Gå in och titta i vårens utbildningskatalog för att hitta ett datum som passar dig.

SISU Idrottsutbildarna Stockholm har tagit fram tre utbildningspaket rörande IdrottOnline. Paketen passar er som vill ha en utbildning enskilt för er förening. Paketen är indelade i olika områden vilket gör att det finns något för alla. Kontakta gärna er föreningsutvecklare för mer information.

 

Skribent: Katrin Söderberg

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...