Hoppa till sidans innehåll

Inspiration för ledare 15 - 25 år

17 APR 2012 11:28
Varför vill vi lyssna på just dig?
Kom på vår Unga Ledare-träff den 22 maj och få verktyg, tips och råd för att bli en bättre ledare.
  • Skapad: 17 APR 2012 11:28

Ledare

Unga ledare_ager
Unga Ledare
är ett nätverk som arrangeras av SISU Idrottsutbildarna Stockholm och Stockholms Idrottsförbund. Nätverket finns till för att inspirera och uppmuntra unga ledare, alla som är mellan 15 - 25 år är välkomna att ingå i nätverket. Alla träffar är kostnadsfria för deltagarna och bekostas genom Unga Ledare medel.

På vår träff den 22 maj träffas vi för att inspireras, peppas och titta närmare på hur man blir en bättre ledare. Hur får jag folk att lyssna? Hur fångar jag min publik? Hur framför jag mitt budskap på bästa sätt?

Kvällen kommer att innehålla allt från föreläsning och workshop till att en av Sveriges mest sevärda komiker, Lasse Nielsen, kommer att uppträda.

Var och när?
22/5, kl 17.30 - 20.45, Quality Hotel, Nacka
För vem?
Alla som är Unga Ledare och är mellan 15-25 år
Kostnad:
Utbildningen har ett värde av 700:- men är du med i nätverket Unga Ledare är det gratis. (Du blir medlem automatiskt när du anmäler dig via anmälningslänken.)
Fika:
Under kvällen bjuder vi på smörgås och fika.
Anmälan:
Anmälan sker här, sista anmälningsdag är 10 maj
Frågor och upplysningar:
This is a mailto link
Tel: 08-627 46 48

Inbjudan:
Finns här att printa ut.


Är ni tillräckligt många ledare och förtroendevalda i er förening?
Undersökningar som Riksidrottsförbundet, RF, har gjort visar att ungdomar gärna vill bli ledare och engagera sig i föreningens arbete. Bara de får rätt stöd. Men hur gör man för att stimulera ungdomar att ta steget? Och hur får man dem att trivas och stanna kvar?

Utvärderingar över hela landet visar att för att lyckas måste vi rikta in oss på att skapa förändrade arbetssätt för att rekrytera ungdomarna, att skapa mötesplatser där vuxna och ungdomar tillsammans sätter sig ner och skapar strukturer för föreningens arbete och genom det ge fler ungdomar chansen att ta plats i de styrande rummen.

SISU:s satsning på unga ledare hjälper er förening att hitta verktygen för hur ni får ungdomar att bli ledare och förtroendevalda. Att ni får möjlighet att föra över er kunskap om föreningsliv till unga människor och ta del av deras erfarenheter och idéer kring föreningens arbete. Bjud in er föreningsutvecklare som kan presentera vilket stöd ni kan få för att arbeta vidare med denna överlevnadsfråga för idrotten.

Skribent: Katrin Söderberg

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...