Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bengt Svensson Lidingö TK

Lidingö TK satsar på Utbildningsmodulen

23 AUG 2011 11:03
Från och med hösten 2011 sker all Lidingö Tennisklubbs redovisning av SISU-verksamheten (lärgrupper, kurser mm) i IdrottOnline Utbildningsmodulen.
  • Skapad: 23 AUG 2011 11:03

Föreningen har valt att utbilda sina kurs- och lärgruppledare i hur detta går till och kommer därmed själva administrera, anmäla och rapportera sin interna utbildning till SISU helt digitalt.

- Vi vill minska administrationen och få fler delaktiga, säger klubbdirektören Håkan Arfwedson. En stor fördel med att jobba direkt i Utbildningsmodulen är att vi slipper alla papperslistor och när vi fått in våra utbildningsdeltagare i medlemsregistret kommer det att gå ännu smidigare att anmäla och redovisa våra arrangemang.

- Jag kan verkligen rekommendera andra föreningar att göra som vi gjorde och samla sina lärgruppsledare till en utbildning med SISU. Samtidigt som ni lär er Utbildningsmodulen får ni tips och hjälp med hur ni kan lägga upp era utbildningar, avslutar Håkan.

 

Är din förening också intresserad av att övergå till digital redovisning så kontakta din SISU-konsulent. Kontaktuppgifter hittar du här.

Det ska tilläggas att det fortfarande går att redovisa sina arrangemang på papper precis som tidigare

Skribent: Bengt Svensson

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...