Hoppa till sidans innehåll

Nu är utbildningskatalogen här

26 MAJ 2014 11:11
Nu har en rykande färsk utbildningskatalog från SISU Idrottsutbildarna Stockholm kommit.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2014 10:54

Stockholmsidrotten erbjuder många olika typer av SISU-utbildningar, både i uppdragsform, där du själv bestämmer över datum, plats och upplägg, och utbildningar med fast utbildningsdatum. 

För att det ska bli lätt och tydligt att veta vad vi erbjuder för just dig som organisationsledare, tränare, förälder eller aktiv är utbildningskatalogen uppdelad efter målgrupper i stället för ämnen.

Alla aktuella kursdatum finns på SISU Idrottsutbildarna Stockholms hemsida och är öppna för anmälan. Gå in och anmäl er redan nu - en del kurser fylls snabbt! Kontakta vår kursansvarig Michael Hansson Löfqvist vid frågor om vårt utbildningsprogram.

Om du är intresserad av ett ämne som vi ej har som en datumsatt utbildning, beställer du ett uppdrag. Uppdrag beställs via din Idrottskonsulent, se kontakt här.

För att spara på miljön skickas inte katalogen ut per automatik till föreningarna. Katalogen finns att läsas på vår hemsida men går givetvis även att beställa kostnadsfritt. Beställ vår utbildningskatalog kostnadsfritt här.

Bläddra i vår utbildningskatalog här.

Anmäl dig här.

Skribent: Katrin Söderberg

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...