Hoppa till sidans innehåll

Nu går flyttlasset för Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm

10 DEC 2013 14:36
Efter 13 år i Stockholmsidrottens hus på Smidesvägen 5 går flyttlasset vid årsskiftet till Vretenvägen 4 (tunnelbana Solna Strand, tidigare Vreten).
  • Uppdaterad: 10 DEC 2013 14:39

– Vi kommer att behålla och utveckla vår nära relation med specialdistriktsidrottsförbunden, även för dem som vi inte längre kommer att träffa i korridoren varje dag, säger Cinnika Beiming, distriktsidrottschef och fortsätter: 

– Nya och mer resurseffektiva lokaler gör det möjligt för oss att än bättre fokusera på vår kärnverksamhet, det vill säga: stötta idrotten och våra föreningar. Genom att flytta våra kanslilokaler minskar våra lokalkostnader rejält.

Flytten innebär tyvärr att det inte kommer att finnas möjlighet att boka konferenslokaler i fortsättningen och att Stockholmsidrottens hus försvinner. De flesta SDF som suttit i huset flyttar till egna lokaler.

– Mycket av ursprungstanken med Stockholmsidrottens hus, där SDF i Stockholmsdistriktet sitter i samma lokaler, var svår att realisera. Allt fler SDF har valt att flytta ut och då ofta närmare verksamheten, säger Cinnika Beiming.

Den nya adressen för SISU Idrottsutbildarna Stockholm och Stockholms Idrottsförbund är Vretenvägen 4. Postadress: 171 54 Solna. All personal behåller sina e-postadresser och telefonnummer.

Kontakta respektive förbund för att höra vart de har flyttat.


Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...