Hoppa till sidans innehåll

Ny utbildningskatalog finns ute!

07 JUN 2013 00:00
Håll utkik i er brevlåda, föreningslokal eller hall efter årets utbildningskatalog från SISU Idrottsutbildarna i Stockholm. Anmälningarna har redan börjat komma, så gå in och anmäl dig redan nu för att inte missa just den utbildningen du behöver för att utveckla dig!
  • Skapad: 07 JUN 2013 00:00

framsida

SISU Idrottsutbildarna Stockholm erbjuder många olika typer av utbildningar. I år, liksom förra året, har vi valt att presentera vårt utbud för hela läsåret på en gång, dvs både hösten 2013 samt våren 2014. Det gör att alla har bättre överblick av vad vi erbjuder och kan planera verksamheten lättare.

Den senaste tiden har vi haft stort tryck på våra tränarutbildningar, GTU och Plattformen. För att så många som möjligt ska få chans att utbilda sig erbjuder vi Plattformen hela 10 gånger under detta läsår! GTU2, som var förra årets nyhet, blev genast en succé som vi därför erbjuder även i år.

Nytt för i år är "Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdomar". Den riktar sig till barn- och ungdomstränare som vill lära sig mer om barns utveckling i olika biologiska åldrar och för att välja rätt träningsmetoder och former för barnens specifika behov och förutsättningar. Vi erbjuder både inspirationskvällar i ämnet men även hela utbildningar.

Redan nu kan du gå in och anmäla dig till våra utbildningar via vår hemsida. Tänk på att många av våra utbildningar är mycket populära och fylls snabbt, det är först till kvarn som gäller!

Här kan du ladda ner vår utbildningskatalog.

Kontakta vår kursansvarig Sandra Ohlson vid frågor om vårt utbildningsprogram.

Har ni inte fått vårt utbildningskatalog eller behöver fler exemplar, vänligen kontakta Carina Sjölander.

Skribent: Katrin Söderberg

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...