Hoppa till sidans innehåll

SISU Idrottsutbildarna Stockholm visar guldresultat

10 FEB 2012 08:11
Statistiken över verksamhetsåret 2011 är nu klar. SISU Idrottsutbildarna Stockholms siffror är mycket glädjande, vi har aldrig tidigare visat ett sådant bra resultat som i år. Under 2011 träffade vi mer än hundra fler föreningar än föregående år, vilket är en ökning med 18 %. Vi hann inte bara med att träffa fler föreningar utan vi ökade även våra utbildningstimmar med hela 24 % jämfört med förra året.
  • Uppdaterad: 02 JAN 2013 08:53

- Under 2011 har vi haft en ännu tydligare struktur och riktning kring våra mål än tidigare, berättar Eva Arfwedson, utbildningschef för SISU Idrottsutbildarna Stockholm. Det är jättekul att se att vi har ökat inom varje arbetsområde som till exempel kommunsamarbetet, deltagarantalet på våra utbildningar, fler uppdrag, fortsätter Eva entusiastiskt.

 

Årets resultat är även glädjande om man tittar på ett längre perspektiv. Sedan 2009 har våra utbildningstimmar haft en snittökning på 22 %, likaså har antal föreningar ökat stadigt med ett snitt på 18 % under denna tidsperiod.

 

- Det känns väldigt stimulerande att vi har kommit i kontakt med så många föreningar och att behovet för utbildning har ökat. Jag skulle vilja rikta ett stort tack till personalen på kansliet för deras insats samt ett bra samarbete med alla föreningar. Det är nyckeln till att vi har nått ett så bra resultat, avslutar Eva Arfwedson.

Skribent: Katrin Söderberg

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...