Hoppa till sidans innehåll

Skogås HK är i mål med Vinnande Förening

05 JUN 2012 08:00
Under våren har Skogås Handbollsklubb engagerat sig i att jobba med klubbens organisationen. Styrelsen har tillsammans med SISU Idrottsutbildarna Stockholm genomfört satsningen Vinnande Förening, en styrelseutbildning som syftar till att se över klubbens verksamhet över tid.
  • Skapad: 05 JUN 2012 08:00

Till sin hjälp har man haft stöd i processen av SISU Idrottsutbildarna Stockholm och varit inbjudna på föreläsningar och olika temadagar tillsammans med andra föreningar, som också medverkat i Vinnande förening.

Skogås Handbollsklubbs ordförande Pär Steen säger:

- Vi i Skogås HK har under denna utbildning diskuterat hur vi ska nå ut till alla i föreningen och skapa delaktighet och förståelse för att alla ska tänka på vad föreningen står för (verksamhetside, vision och värderingar) och utifrån det ta det med sina respektive lag, detta tror vi medför ökad delaktighet och klubbgemenskap, det är klubben alla spelar för (inte laget). Vi har även reviderat vår verksamhetsplan, värderingar och satt upp en vision för 3 år framåt! Detta och mycket annat gör att vi känner oss stärkta inför framtiden och vi är glada för att få varit med och bli "en Vinnande förening"!!!

 

OBS! Till hösten startar SISU Idrottsutbildarna Stockholm en nya omgång av Vinnande Förening och vi kommer att öppna upp för 15 föreningar.
Vinnande Förening kommer att starta den 23 september, klicka här för att läsa mer och anmäla er förening.

Skribent: Michael Hansson Löfqvist

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...