Hoppa till sidans innehåll

Stabilitetsträning - välkommen på föreläsning

06 APR 2014 00:00
Ta chansen att lyssna på en föreläsning grundat på den nyutgivna boken "Total stabilitetsträning" skriven av Joanne Elphinston. Joanne är en internationell föreläsare, författare och konsult inom skadeförebyggande träning och elitidrott. Föreläsningen hålls på GIH den 29 april och vänder sig till tränare, sjukgymnaster och aktiva.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:57

Joanne Elphinston

Inom varje idrottsgren finns det idrottare som har en överlägsen teknik. De utmärker sig genom att deras rörelser ofta är vackra och inte tycks vara ansträngande. För att uppnå sådana prestationer krävs ett systematiskt träningsupplägg. Joanne Elphinstons föreläsning handlar om vilka nyckelfaktorer som påverkar funktionell stabilitet och hur stabilitetsträningen kan bedrivas på ett systematiskt och effektivt sätt.

Joanne Elphinston är författare till boken Total stabilitetsträning. Boken tar upp varför strukturerad stabilitetsträning är avgörande för effektiva och framgångsrika idrottsprestationer, oavsett vilken nivå du befinner dig på. Föreläsningen hålls på engelska men materialet är skrivet på svenska.

Vare sig du är tränare, sjukgymnast eller idrottare ger det här nya materialet sakkunnig, praktiskt användbar kunskap och djupare förståelse för rörelsekvalitet och dess betydelse för hälsa och prestation.

Datum och tid:
Tisdag den 29/4, kl. 18.00 – 20.00, registrering och fika från kl 17.30

Var:
GIH, Lidingövägen 1 (bakom Stadion)

Kostnad, 2 olika alternativ finns:
Alt 1: Föreläsning, inkl fika 100 kr.Medlemmar i Idrottens bokklubb går gratis, vi måste dock ha er anmälan via länken nedan.
Alt 2: Föreläsning inkl boken Total stabilitetsträning och fika 400 kr.
För medlemmar i Idrottens bokklubb kostar det 360 kr.

Anmälan och information:
Anmäl dig här.

Skribent: Katrin Söderberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...