Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pontus Gyllensten (Fr h) Åsa Taflin Österhaninge Ridsällskap, Mart Kerem Sollentuna TK, Nathalie Berglind Ågesta GK, Håkan "Krallan" Nilsson SISU, Anna Rönnelöv Hammarby Hockey och Och Suzanne Norström Österåker Hockey.

"Vi har nått framgång i det vi jobbar med, det är därför vi är här i dag"

03 DEC 2013 14:30
Innan Barn- och Ungdomsforum bjöds framgångsrika ledare in från föreningar som i dag har ett väl utvecklat samarbete med SISU Idrottsutbildarna Stockholm. – Vi har nått framgång i det vi jobbar med, det är därför vi är här i dag, säger Suzanne Nyström från Österåker Hockey.
  • Skapad: 03 DEC 2013 14:30

För att premiera och lyfta fram föreningar som har ett bra samarbete med SISU i dag bjöds ledare från 13 föreningar in till förmöten innan BUF 2013 körde i gång 23-24 november.

– Vi hade väldigt givande samtal där vi pratade om vad som gjort de till framgångsrika föreningar. Det var ett bra erfarenhetsutbyte för dem och oss på SISU, säger Nils Carnby, föreningsutvecklare som höll i förmötet tillsammans med Krallan Nilsson.

På vilket sätt var de föreningar som bjöds in framgångsrika?

– Det kan vara att det är en stor eller en väl fungerande verksamhet. De har alla en tydlig verksamhetsidé och har jobbat med verksamhetsplanering, det vi på SISU kallar målstegen, vilket har gett ordning och reda i föreningarna vilket är oerhört viktigt för att få den dagliga verksamheten att flyta, säger Nils Carnby och fortsätter:

– På lång sikt skapar det kontinuitet och en röd tråd som man kan se över åren. Det har gjort föreningarna framgångsrika och är en fördel när de ska locka nya medlemmar.

 

Kontakta en föreningsutvecklare på SISU Idrottsutbildarna Stockholm här.

Suzanne Nyström var väldigt positiv till förmötena under BUF där det ofta blev intensiva samtal med de andra tolv ledarna från övriga föreningar.

– Vi har bollat idéer, erfarenheter och om våra föreningars styrkor. Varför vi har nått framgång i det vi jobbar med. Det har varit väldigt bra, säger hon.

Skribent: Pontus Gyllensten
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...