Hoppa till sidans innehåll

Studieplaner


Tobias_Rickard

Kärnan i SISU Idrottsutbildarnas verksamhet är samtaletoch mötetmellan människor. Vi tror på att lära av varandra, och att det är en nyckel till framgångsrik utveckling. I vår verksamhet ses varje deltagare som en resurs utifrån sina erfarenheter och tankar.

I lärgruppen träffas en mindre grupp människor regelbundet och studerar tillsammans och lär sig något inom ett visst ämne eller område. Samtalet mellan deltagarna är centralt, där man utgår från olika perspektiv, erfarenheter och upplevelser.

Studieplanen fungerar som en ledstång för lärgruppen, något man kan luta sig emot i sina samtal och som leder studierna framåt. Deltagarna i lärgruppen bestämmer gemensamt hur mycket tid som ska läggas på de olika avsnitten. Lärgruppsledaren har ett särskilt ansvar för att samordna arbetet och att ge förslag på arbetsformer och metoder som skapar variation och ny energi.

En del av studieplanerna som presenteras här räcker som underlag för era studier, andra tar sin utgångspunkt i annat material som böcker, filmer mm.

Har du funderingar kring hur det går till att starta en lärgrupp i din förening kontaktar du din idrottskonsulent på SISU Idrottsutbildarna.

Lycka till med studierna!

Uppdaterad: 30 JAN 2018 13:14 Skribent: Bengt Svensson

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: info@stockholmsidrot...