Hoppa till sidans innehåll

Ledar- och tränarskap


Du som tränare inom idrotten har ett viktigt uppdrag. I ditt tränaruppdrag blir du en del i en gemenskap där du får möta en mängd olika människor, som ger energi och nya upplevelser. Som tränare får du möjlighet att skapa förutsättningar för andra att utvecklas och utmanas i sin idrott samtidigt som du själv utvecklas i både din tränarroll och som människa.

Idrottsrörelsen är en fantastisk arena som erbjuder ett brett utbud av idrotter som engagerar och motiverar massor av människor, unga som gamla, med olika bakgrund, drivkrafter, erfarenheter och kompetenser.  Idrottens mål är att engagera så många som möjligt, så länge som möjligt i så bra verksamhet som möjligt. Du som tränare är en viktig del i detta arbete och gör skillnad.

Varje dag tar idrottsrörelsen ännu ett steg på resan mot en mer öppen, välkomnande och inkluderande idrott där fokus på varje idrottares förutsättningar och egen utveckling gör att fler blir motiverade att hålla på längre att idrotta, gärna hela livet. I en sådan idrottsmiljö mår alla bra, känner att de är en del av gemenskapen, har inflytande i på sin egen träning och tävlingssituation samt får chansen att utvecklas och nå sin fulla potential.

SISU Idrottsutbildarna erbjuder kunskap, inspiration och stöd – allt för att du ska kunna utvecklas och stärkas i din roll som tränare.

Här hittar du alla utbildningar hos SISU Idrottsutbildarna Uppland

Uppdaterad: 24 APR 2019 13:41

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Uppland
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress:
Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018277000
E-post: This is a mailto link....