Hoppa till sidans innehåll

Häng med oss på säsongens Prideparader!

15 MAJ 2017 16:25
Ta chansen och visa att din förening står för öppenhet och allas rätt att delta! Samla era aktiva, ledare, föräldrar, styrelser ... slut upp tillsammans med oss i länets Prideparader.
  • Uppdaterad: 06 APR 2018 12:06

Idrottsrörelsen är en kraft att räkna med! En kraft som har möjlighet att sprida och stå upp för goda värderingar och en verksamhet där alla är välkomna. En kraft som kan göra skillnad!

Tillsammans måste vi inom idrotten bli ännu bättre på att skapa förutsättningar för att alla ska få plats, oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller könsuttryck. Inför säsongens Prideparader uppmanar vi alla föreningar i Gävleborg att ta chansen och visa er öppenhet. Samla ihop era ledare, aktiva, föräldrar och övriga intresserade och häng på för att tydligt manifestera att alla som vill är välkomna in i idrottens gemenskap.

Gävleborgs Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna kommer att finnas med och bära Svensk Idrotts banderoll vid följande tillfällen:

  • Bollnäs Pride lördagen den 20 maj kl 14.30
  • Söderhamn Pride lördagen den 3 juni kl 15.00
  • Hudiksvall Pride lördagen den 8 juli kl 14.00-16.00 
  • Edsbyn Pride fredagen den 18 augusti kl 18.00
  • Gävle Pride lördagen den 19 augusti (starttid anges senare)

Ta på er föreningskläderna, plocka med bollar, klubbor eller klubbsymboler och slut samman för att gå med din förening tillsammans med oss! Vi samlas vid Svensk Idrotts banderoll 30 minuter innan paradstart på respektive ort.

Välkommen!

Har du frågor till oss går det bra att ta kontakt med någon av våra representanter nedan (generella frågor om Pride ställer du lämpligen till respektive Prideorganisation):

Tomas Eriksson (Bollnäs): This is a mailto link

Emile Charbachi (Söderhamn): This is a mailto link

Pia Hillgren (Hudiksvall): This is a mailto link

Therese Fagerhov (Edsbyn): This is a mailto link

Robin Westlin (Gävle): This is a mailto link

Skribent: Ingela Norberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Gävleborg
Box 975
801 33 Gävle

Besöksadress:
Nobelvägen 2
802 67 Gävle

Kontakt:
Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link