Hoppa till sidans innehåll

Dags att söka LOK-stöd

28 JUN 2016 11:34
Den första LOK-stödsperioden för kalenderår 2016 tar snart slut (30 juni). Det innebär att det är dags att skicka in era ansökningar för det statliga LOK-stödet.
  • Uppdaterad: 29 JUN 2016 09:25

Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2016 (1 januari till 30 juni) skall vara inskickade senast 25 augusti. Det är viktigt att skicka in er ansökan i tid. Vi rekomenderar att ni skickar in er ansökan så snart ni haft er sista aktivitet för vårterminen.

Tänk på att det inte räcker med att närvaroregistrera era aktiviteter - ni måste öppna och skicka in er ansökan även om föreningen närvaroregistrerar aktiviteterna via IdrottOnline. Dessa aktiviteter är inte redovisade till Riksidrottsförbundet förrän ansökan skickats in.

Så här skickar du in din ansökan:
Ansökan görs via föreningens IdrottOnline-sida. En manual finner du på den här sidan under LOK.

Har ni ännu inte aktiverat er IdrottOnline-sida gör ni det via denna sida.

Ta gärna hjälp av våra checklistor i samband med er ansökan:
- Checklista för att fylla i ansökan manuellt
- Checklista för ansökan för närvaroregistrerade aktiviteter

LOK-stödsansökan kan skickas in av en person i föreningen som har någon av rollerna ordförande, kassör och/eller LOK-stödsansvarig firmatecknare.

Kontroll
Efter varje period tas ett antal föreningar ut för kontroll. Läs mer om kontrollprocessen och vad som förväntas av er som förening här.

Frågor?
Om ni behöver hjälp kan ni kontakta LOK-stödsgruppen (måndag till freda, kl. 08.30-16.00 via telefon 08-699 61 50 (kanppval 3) eller e-post till This is a mailto link

SISU Idrottsutbildarna anordnar även en workshop 22 augusti där ni kan ta med er era underlag så hjälps vi åt att skicka in er ansökan till Riksidrottsförbundet.
Mer information och anmälan till den kvällen gör ni här.

Hjälp finns också på denna sida:

Skribent: Markus Frisk
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Örebro
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 019175500
E-post: This is a mailto link

Se all info