Hoppa till sidans innehåll

Om oss


SISU Idrottsutbildarna finns i hela Sverige. Våra distrikt jobbar med specialdistriktsförbunden och idrottsföreningarna.

Vi har 20 distrikt som arbetar med att utveckla de idrottsföreningar som finns runt om i Sverige.

Det här är SISU Idrottsutbildarna Värmland
Vi är den värmländska idrottens utbildningsorganisation! Det innebär att vi på olika sätt hjälper idrottsföreningar att utvecklas. Vi erbjuder utbildning som på olika sätt förbättrar er verksamhet.

Hur blir du världens bästa idrottsförälder? Hur kan er styrelse bli mer effektiv? Hur lindar du en idrottsskada på bästa sätt? Och hur håller ni klubben fri från fördomar? Fråga oss! Vi har både svaren och metoderna för att lära ut dem.

På SISU Idrottsutbildarna i Värmland arbetar vi som inspiratörer, processledare och genom föreläsningar, kurser och lärgruppsverksamhet.

Föreningarnas behov styr vår verksamhet! Ring eller maila till oss för att få veta mer, bolla en idé eller boka in ett besök med en av våra idrottskonsulenter.

Vi är en del av Värmlandsidrotten, där vi tillsammans med Värmlands Idrottsförbund är ett stöd för den värmländska idrotten.


Vårt bokförlag heter SISU Idrottsböcker
Vi har ett eget förlag, SISU Idrottsböcker, som utvecklar studiematerial och idrottsböcker tillsammans med idrotten. Läs mer på sisuidrottsbocker.se.

Vår folkhögskola på Bosön, Lidingö
SISU Idrottsutbildarna är huvudman för Bosön Idrottsfolkhögskola. Här utbildas bland annat idrottskonsulenter. Här finns också spännande utbildningar för dig som vill jobba med idrott. Läs mer på boson.nu.

 • Idrottslinjen
  – komplettera gymnasiets behörighetsämnen samtidigt som du läser in
     idrottsämnen.
 • Idrottskonsulent
  – yrkesutbildning för dig som siktar mot jobb inom idrotten.
 • Friskvårdskonsulent
  – yrkesutbildning för dig som vill jobba med friskvård och hälsa.
Uppdaterad: 23 OKT 2017 16:21

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Värmland
Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress:
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46104764720
E-post: gunilla@varmlandsidr...