Hoppa till sidans innehåll

En gemensam organisation

18 DEC 2019 07:56
Det som tidigare hette Västerbottens Idrottsförbund respektive SISU Idrottsutbildarna är från och med 1 januari 2020 en juridisk person och vårt nya namn är RF-SISU Västerbotten. Men uppdraget och det dagliga arbetet är som innan, fast lite enklare.
  • Skapad: 18 DEC 2019 07:56

Västerbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna har sedan lång tid tillbaka arbetat med en gemensam ledning och ett gemensamt kansli. Därför kommer denna sammanläggning av organisationerna inte att påverka den dagliga verksamheten. Det är helt enkelt en administrativ, intern åtgärd som förenklar och effektiviserar vår hantering av bland annat ekonomi, HR, IT och kommunikation. Vi kommer fortsatt att ha två tydliga uppdrag, ett idrottsuppdrag och ett folkbildningsuppdrag, och kommer precis som innan att särredovisa folkbildningsstödet eftersom SISU Idrottsutbildarna även fortsättningsvis är ett fristående studieförbund och bildningsanslaget har ett specifikt ändamål.

Sammanfattningsvis: Allt är som vanligt fast enklare, och vi har ett nytt namn och nytt utseende.

Nya mailadresser

Som ett led i sammanslagningen har vi redan bytt mailadresser. De nya adresserna formas enligt principen This is a mailto link.

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:
Tel: 0906955600
E-post: This is a mailto link