Hoppa till sidans innehåll

Hösten är tid för värdegrundsarbete!


Idrottens värdegrund är vår styrka. Har du funderat över vad som är värdefullt och premieras i din organisation? Passa på att utveckla värdegrunden i din förening genom utbildningar i höst.

Utbildningen Plattformen arrangeras i Umeå, Skellefteå och Lycksele under hösten, men vi kan även ta fram utbildningar för idrottsföräldrar eller hjälpa er att genomföra ett processarbete för att vaska fram er värdegrund – hör isåfall av dig till din Idrottskonsulent!

Plattformen
Lär dig grunderna för hur du blir en positiv och självständig idrottsledare för barn och ungdomar. Idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå kallas Plattformen. Här får deltagarna grunderna för att blir en positiv och självständig idrottsledare för barn och ungdomar. Deltagarna utvecklar sina ledaregenskaper och knyter nya kontakter med andra ledare inom olika idrotter. Här hittar du Plattformen.

Världens bästa idrottsförälder
Som förälder till barn och ungdomar som idrottar har du en viktig roll. Din inställning och attityd avgör om ditt barn ska tycka det är kul med idrott nu och senare i livet. Här får du veta vikten av stödjande positiva idrottsföräldrar och vilken viktig roll du kan spela för dina barns idrottsupplevelser. Utbildningen hjälper dig att fokusera på helheten och inte fastna i obetydligheter.

Processarbete i värdegrund
Vi lotsar din förening genom en process där vi fokuserar på de tre V:na – Verksamhetsidé, Värdegrund och Vision och ser till att resultatet förankras hos styrelse, ledare, deltagare och föräldrar.

Uppdaterad: 24 AUG 2017 16:14 Skribent: Peter Hållsten

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:
Tel: 0906955600
E-post: This is a mailto link