Hoppa till sidans innehåll

Om våra utbildningar


SISU Idrottsutbildarna erbjuder kompetensutveckling inom idrott för ledare och aktiva inom svensk idrott. För att åstadkomma detta har vi många experter,, folkbildningen som stommen i vår verksamhet, en omatchad erfarenhet och en mångfald av pedagogiska verktyg.

I menyn till vänster hittar du delar av vårt utbud men för att verkligen hitta rätt för just din förening så kontakta gärna oss för att skräddarsy utbildning för just er idrottsförening.


Vill ni engagera fler av medlammarna i föreningens arbete med bildning, utbildning och utveckling? Ni som redan samarbetar med oss kan använda texten nedan för att förklara för ledare och föräldrar i föreningen hur samverkan med SISU fungerar:

Tack vare vår samverkan med SISU Idrottsutbildarna ökar möjligheterna för oss som förening att skapa utvecklande och inspirerande mötesplatser för dig som ledare.

Den tid som du och dina ledarkollegor lägger ner vid sidan om den faktiska träningen på planen redovisar vi till SISU Idrottsutbildarna och i utbyte för den tid vi redovisar får föreningen resurser för utbildning och utveckling.

Med andra ord, den tid som du/ni lägger ner för planering, utveckling, uppföljning, ledarutveckling, utbildning för era aktiva i spelsystem, attityd, förhållningssätt, värderingar mm mm är sådan tid som vi redovisar till SISU Idrottsutbildarna.

Den grupp som träffas och genomför denna typ av aktivitet kallas formellt för Lärgrupp och bygger på att minst tre personer träffas för att utveckla sig själva och verksamheten. Metodiken är självlärande grupper, där initiativ och planering görs gemensamt i varje grupp.

Vi från (föreningens namn) vill att all utbildning och utveckling som sker inom föreningen görs i samverkan med SISU Idrottsutbildarna och att du som ledare är medveten om det.

Har du övriga frågor om detta är du alltid välkommen att höra av dig till mig eller föreningen.

Uppdaterad: 12 SEP 2017 15:54

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:
Tel: 0906955600
E-post: This is a mailto link