Hoppa till sidans innehåll

Ny bekantskap

20 MAR 2017 07:42
Välkommen säger vi till Ellinor Johansson. Ellinor kommer att arbeta med projektet Kompetens- Idrottens Framtid.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2017 07:46

Vi tog ett snack med vårt senaste tillskott på Västernorrlands Idrottsförbund för att höra vem hon är och vad hon kommer att arbeta med. 

Vem är du, vad kommer du ifrån och hur hamnade du i detta projekt?

- Ellinor Johansson, tidigare jobbat på Gävleborgs Idrottsförbund, med projektet Lobben och Gästriklands Innebandyförbund.
Jag är en fotbollstjej som fick möjligheten att börja spela fotboll i Sundsvalls DFF och samtidigt denna spännande och roliga möjlighet att arbeta på Västernorrlands Idrottsförbund med Kompetens- Idrottens Framtid.

Berätta lite kort om projektet och hur det påverkar idrotten i Västernorrland.

- Kompetens- Idrottens Framtid är ett kompetensutvecklingsprojekt som riktar sig till anställda och förtroendevalda i distriktsidrottsförbunden och SISU Idrottsutbildarna i Västernorrland, Gävleborg, Värmland och Jämtland-Härjedalen. 
Via medvetandegörande utbildningsinsatser och kunskapshöjande utbildningsinsatser ska vi påverka förhållningsätt och attityder kring bland annat de horisontella principerna (jämställdhet, tillgänglighet och icke diskriminering). Projektet ämnar även höja kompetensen när det gäller bemötande av nyanlända och hur idrotten som verktyg kan bidra till snabbare integrering. Med projektet vill vi uppnå ökad inkludering inom idrotten.
 
Vad ser du fram emot? Utmaningar? Mål?

-Jag ser fram emot att arbeta med personalen och de förtroendevalda i alla distrikten, samt att vara en del av denna resa och med målsättning se vilken utveckling distrikten kommer att göra.   

Tack för snacket Ellinor och lycka till med projektet och hoppas att du får en härlig tid med oss här på Västernorrlands Idrottsförbund. 

- Tack
Skribent: John Nilsson

Länk till Västernorrlands Idrottsförbund

 

 

 

IdrottOnline - Klubb

 

nyhetsbrev2

puff_idrottsböcker

  

 Idrottslyftet

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västernorrland
Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0104764900
E-post: sisu.v-norrland@vnid...

Se all info