Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

Varje utvecklingsarbete är unikt

  • Uppdaterad: 10 APR 2018 14:22

Vi stödjer, utbildar och utvecklar våra medlemsförbund

Vi arbetar ständigt för ökad samverkan

SISU Idrottsutbildarnas arbetar ständigt för att bli en tydligare samverkanspart för respektive SF/MO, på såväl riks- som lokalnivå. Vi har utvecklat en arbetsmetod och modell som genererar kraft mellan våra olika organisationer. SISU Idrottsutbildarna och RF integrerar nära enligt nedanstående modell.

Idrottskontaktbild

Idrottskontakter hos SISU Idrottsutbildarnas och RF:s distrikt och på riksnivå

IF
I våra 19 distrikt finns (minst) en person som är utsedd till idrottskontakt för respektive förbunds medlemsföreningar. Syftet är att skapa ”en väg in” för bättre samordning och effekt av vårt arbete. Dessa 19 idrottskontakter bildar tillsammans med SF-kontakten på riks ett nätverk för respektive idrott. 

SDF
Det finns specifika kontakter för SDF. Särskilt viktigt blir detta då flera SDF omfattas av flera av SISU Idrottsutbildarnas och RF:s distrikt. I dessa fall finns en SDF kontakt utsedd vars uppgift är att samordna arbetet med övriga distrikt, med uppdrag att skapa ”en väg in”. 

SF
För varje SF finns en SF-kontaktperson utsedd hos SISU Idrottsutbildarna och RF på riksnivå. Kontaktpersonen är SF:ets enkla väg in, en person som kan sätta sig in i ett helhetsperspektiv och kommunicera med SISU Idrottsutbildarnas och RF:s idrottsnätverk i hela landet.

Vi har märkt att vi genom denna arbetsmodell ger mer kraft till den idrottsliga utvecklingen. Den stärkta kommunikationen och relationen mellan SF-SDF-IF och SISU Idrottsutbildarna/RF genererar energi åt alal håll och skapar bättre möjlighet att sätta respektive idrotts förutsättningar i fokus. 

 

Kontakt

 
Milou Werth
Process- och projektledare
SISU Idrottsutbildarna
08-699 62 77

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link