Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

Gemensamt verksamhetssystem för idrottsrörelsen

  • Uppdaterad: 04 SEP 2018 16:24

 


Enklare hantering av medlemsregister och lokalt aktivitetsstöd

Riksidrottsförbundet tillhandahåller en administrativ plattform för idrotten som heter IdrottOnline. Systemet bidrar till en enklare hantering av bland annat medlemsregister och rapportering av lokalt aktivitetsstöd. IdrottOnline har även ett kraftfullt hemsidesverktyg där ni kan sköta föreningen/förbundets hemsida. Alla våra funktioner är kostnadsfria för idrottsföreningar och förbund anslutna till RF.
Läs mer om våra funktioner

Ta kontakt med ditt distrikt

Som idrottsförening tar ni kontakt med ert närmsta SISU Idrottsutbildarna. SISU Idrottsutbildarna finns i 20 distrikt och utöver det har en del av distrikten ett eller fler lokalkontor i respektive område. 
Här finns kontaktuppgifter till distrikten

Olika behov - olika utbildningar

Behovet i föreningar/förbund ser olika ut och därför försöker vi erbjuda utbildningar på olika sätt. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje förening/förbund utbildar sig och får mer kunskap om funktionerna i IdrottOnline. Det kan exempelvis vara en verksamhetsledare, webbredaktör, kassör och/eller den som hanterar LOK-stödsrapportering. Det behövs inga förkunskaper och alla är varmt välkomna.
Se vilka utbildningar vi erbjuder

Jobba på hemmaplan i lärgrupp

Lärgruppsplaner kring hemsida, administration, e-bokföring och LOK-stöd går att ladda hem för att användas av föreningen som ett diskussionsunderlag på hemmaplan. Utifrån dessa kan ni diskutera viktiga frågor innan ni sätter igång arbetet med att bygga en struktur i IdrottOnline.
Här kan du få stöd och hjälp av SISU Idrottsutbildarna.

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link