Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

Utveckla tränarskapet

Du som tränare inom idrotten har ett uppdrag som kommer ge dig massor av energi och nya upplevelser. I ditt tränaruppdrag blir du en del i en gemenskap där du möta en mängd olika människor. Som tränare får du möjlighet att skapa förutsättningar för andra att utvecklas och utmanas i sin idrott samtidigt som du själv utvecklas i både din tränarroll och som människa.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2018 13:13

Svensk idrott är en fantastisk arena som erbjuder ett brett utbud av idrotter som engagerar och motiverar massor av människor, unga som gamla, med olika bakgrund, drivkrafter, erfarenheter och kompetenser.  Idrottens mål är att engagera så många som möjligt, så länge som möjligt i så bra verksamhet som möjligt. Du som tränare är en viktig del i detta arbete och gör skillnad.

Idrottsrörelsen har i dagsläget över 3 miljoner medlemmar, varav drygt en tredjedel är barn. Vilket vi är stolta över och gör oss till en av Sveriges största ideella rörelser - men vi kan och vill bli ännu bättre. Vi har stora möjligheter att skapa en ännu bättre idrottsverksamhet tillsammans med dig som tränare och då kommer ännu fler att vilja idrotta, hålla på längre och då får vi med all sannolikhet även fram fler elitidrottare.

Svensk idrott utvecklas ständigt för att komma närmare vår gemensamma vision ”Svensk idrott – världens bästa”.  Varje dag tar idrottsrörelsen ännu ett steg på resan mot en mer öppen, välkomnande och inkluderande idrott där fokus på varje idrottares förutsättningar och egen utveckling gör att fler blir motiverade att hålla på längre att idrotta, gärna hela livet. I en sådan idrottsmiljö mår alla bra, känner att de är en del av gemenskapen, har inflytande i på sin egen träning och tävlingssituation samt får chansen att utvecklas och nå sin fulla potential.

Det finns möjlighet till kunskap, inspiration och stöd – allt för att du ska kunna utvecklas och stärkas i din roll som tränare.

Du som tränare är viktig för att bidra till denna fortsatta resa – du gör skillnad!

Kontakt

Maria Ståhl 
 Utbildning och processtöd
SISU Idrottsutbildarna
08-699 62 66

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link