Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

För idrottens utbildare

Att vara utbildare inom idrotten ger dig fantastiska möjligheter att möta många nya människor med ett intresse för idrott, att utvecklas som person och att skapa minnen för livet. Dessutom få du möjlighet att vara en del av andra människor utveckling och bidra till att fler vill ta någon form av ledaruppdrag inom idrotten. Citat: ”Utveckla dig själv för att leda andra”. Peter Urs Bender
  • Uppdaterad: 17 APR 2018 10:43

Vi har valt att kalla rollen för utbildare, men det är likvärdigt med det som en del idrotter kallar kursledare eller kursinstruktör.

Som utbildare idrottsrörelsen är du oerhört värdefull för att stärka och utveckla viktiga målgrupper som leder vår idrottsverksamhet och organisationer framåt. Att skapa miljöer och sammanhang som stimulerar en nyfikenhet och ett utforskande, där vi lär av och med varandra.

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt och känna dig trygg i ditt uppdrag vill vi naturligtvis utgöra ett stöd för dig. Vi har bland annat utformat ett utbildningsutbud för dig där du får mer kunskap i lärande- och motivationsaspekter som är viktiga för att lägga en bra pedagogisk grund.

Vårt utbud består av en Introduktion samt en Grundutbildning och en Fortsättningsutbildning. 

Fortsättningsutbildningen är under utveckling och kommer att lanseras under 2019. 

Här presenterar vi aktuellt kursutbud för utbildare:

 

Kontakt

Maria Ståhl 
 Utbildning och processtöd
SISU Idrottsutbildarna
08-699 62 66

Grundutbildning för utbildare

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link