Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under helgen som kommer, 27-28 April, blir det dubbla historiska milstolpar i Svensk Dövbowling. För första gången någonsin arrangerar DSK Dalir ett Bowling-SM samtidigt som det blir det 50:e mästerskapet i historien.
 
 
SDI Fotboll vill informera om att vi har tagit ett tungt beslut om att ta tillbaka vår anmälan till damernas deltagande i kommande EM Fotboll i Kreta den 4-16 juni 2019.
 
Här kommer de handlingar som finns tillgängliga för Förbundets stämma i Stockholm 11 maj.
 
För ett par dagar sen landade Albin Hedlund och förbundskaptenen Rickard Hedlund i Albena, Bulgarien där Bordtennis-EM för både juniorer och seniorer kommer hållas.
 

Bangolf SM i Jönköping

(2019-03-29 13:04)
 
Snart är det dags för Badminton SM, lördagen den 13 april på Enskede Rackethall!
 
Vid årsmötet den 16 mars valdes en ny styrelse för 2019/2020.
 
Vem blir årets idrottare? Vem blir årets idrottsledare? Tycker du att någon/några idrottare är värdiga att få priserna i de olika kategorierna vid Dövidrottsgalan? Kontakta din dövidrottsförening och tipsa dem!
 
Brinner du för att jobba med ungdomar? Gillar du idrott? Sök då till sommarens höjdpunkt! Nu i sommar kommer Svenska Dövidrottsförbundet att anordna ännu ett läger för ungdomar mellan 13-17 år!
 
Riksidrottsförbundet har nu gjort ett remissunderlag för dimensionering av riksidrottsgymnasierna 2020 – 2023 till de förbund som har Riksidrottsgymnasium i sina verksamheter, bl.a SDI.
 

Inbjudan till Golf SM

(2019-03-18 14:05)
Den 24-25 Augusti är det Golf SM i Bro-Bålsta arrangerad av X-Drive Visual Golfklubb. Skriv ner det i era kalendern!
 
Craft och Allinsport.se & Basketshopen.se har ingått ett sponsoravtal för klädplagg som tävling/tränings och representationskläder till SDI
 
Lördag den 9:e mars genomfördes den historiska U-21 Futsal SM i Örebro, där 3 dam- och 3 herrlag krigade om att få titulera sig som det bästa U-21 Futsallag i Sverige. Det blev IK Surd som fick titulera sig som bäst efter dubbla guld.
 
Det är endast två dagar kvar innan årets första stora internationella idrottsevenemang börjar - Friidrotts VM inomhus. Mellan 14-17 mars tävlar totalt 216 friidrottare om att bli bäst i Tallinn, Estland.
 

Postadress:
SK Dacke - Dövidrott
Anders Korner, Kåramålatorp, Enebacke 1
35574 Värends Nöbbele

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.korner@telia.com

Se all info